Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır bile şaşkına döndü! Nihat Odabaşı yine yaptı yapacağını!

Gökçe Bahadır bile şaşkına döndü! Nihat Odabaşı yine yaptı yapacağını!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir mücevher markasının reklam yüzü olan Gökçe Bahadır, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin aralarında hep bu proje için çaba harcadığını söyledi. 25 Şubat’ta sevgilisi Emir Ersoy ile evlenecek olan oyuncu, kendi düğünü için bile çok fazla zaman bulamadığını da itiraf etti.

Esma Sultan Yalısı’nda yapılan etkinlikte açıklamalarda bulunan oyuncu, göz alıcı tasarımları ile mücevherlerin kendisini çok etkilediğini söyledi… Oyuncu, kadın gücünü alan bir reklam filminde yer aldığı için de memnun olduğunu anlattı.

Fotoğrafçı ve yönetmen Nihat Odabaşı ile güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini anlatan oyuncu, “Çok nefis şeyler. Görünce bu ben miyim dedim. O kadar güzel çekmiş ki. O yüzden bu işin içinde olmaktan çok mutluyum” dedi.

Gökçe Bahadır bile şaşkına döndü! Nihat Odabaşı yine yaptı yapacağını! 8

Kreatif filmin kendisini etkilediğini ve reklam çekimlerinde birbirinden farklı kadınlara büründüğünü anlatan oyuncu, büyük heyecan duyduğunu saklamadı.

Gökçe Bahadır, “İşin içinde benim oyunculuk tarafımın da olması, beni projeye daha da yaklaştırdı ve yükseltti” ifadesini kullandı. Takı takmayı sevdiğini ve kendisine iyi hissettirdiğini de anlatan oyuncu, yaptığı işten çok memnun kaldı.

Gökçe Bahadır bile şaşkına döndü! Nihat Odabaşı yine yaptı yapacağını! 9

Çok yorulduğunu da ifade eden Gökçe Bahadır, 2 aydır hiç tatil yapmadan her gün çalıştığını anlattı. Bu işi yaptığı için de çok memnun olduğunu anlatan oyuncu, mücevher markası Roberto Bravo ile güzel bir iş birliği yaptıklarını ifade etti.