Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır hem iş hem aşk hayatında en mutlu günleri yaşıyor!

Gökçe Bahadır hem iş hem aşk hayatında en mutlu günleri yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Fox TV ekranında yeniden izleyicilerle buluşmaya başladı. Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin başrolünde yer alan oyuncu, başarılı performansı ile göz dolduruyor.

Evliliklerin ve boşanmaların iç yüzüne odaklanan hikayesi ile dikkat çeken dizinin reytingleri de iyi geliyor. 4 yıl aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönen oyuncu, özel hayatında da mutlu anlar yaşıyor.

Sevglisi Emir Ersoy ile iyi bir ilişkisi bulunan oyuncu, geçtiğimiz gün de aşkının 44. yaş günü için doğum günü organizasyonu yaptı. Romantik anların yaşandığı organizasyonda çok eğlenen Gökçe Bahadır, hem iş hem de özel hayatında en mutlu günlerini yaşıyor.

İlişkilerinin yeni olduğunu ve her şeyin güzel gittiğini anlatan Gökçe Bahadır, bir hayli mutlu görüntüsüyle dikkatleri çekti.

Emir Ersoy’un albüm çalışması ile tanışan ikilinin birbirlerinden etkilendikleri ve kısa sürede de aşk yaşamaya başladıkları ortaya çıktı.

Sevgilisi için Emir Ersoy, “10 parmağında 10 marifet” ifadesini kullandı. Gökçe Bahadır’ın çok güzel şarkı söylediğini anlatan Ersoy, tanışmalarının da şarkı sayesinde gerçekleştiğini ifade etti.