Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır’ın başrolündeki Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bir hayal gerçek oldu!

Gökçe Bahadır’ın başrolündeki Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bir hayal gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey, ilk bölümü ile çok etkiledi… Dizinin reytingleri çok iyi gelirken, oyunculuk performansları da izleyicilerden takdir aldı…

Cevher ailesinin 4 kadın üyesinin ayakta durma mücadelesi olarak öne çıkan dizide bir babanın kızlarını bırakıp gitmesi ve yıllar sonra geri dönüp onların hayatına girmek istemesi dikkat çeken sahneleri beraberinde getirdi. Gökçe Bahadır, Tülin Ece, Sumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüboğlu dizinin 4 kadın oyuncusu olarak öne çıktı.

Dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkisi olarak güçlü bir duruş sergiledikleri dizide Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Azra karakteri dikkatleri çekiyor. Dizi hayranları için bir hayal gerçek oldu. Yıllardır güçlü ve ayakları üzerinde duran kadın karakterler görmek isteyen izleyiciler bunu Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bulabildiklerini belirten yorumlar yapıyor.

Gökçe Bahadır'ın başrolündeki Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bir hayal gerçek oldu! 7

Gökçe Bahadır’ın çok etkili oyunculuk sergilediğini belirten dizinin sıkı takipçileri “Gerçekten harika, böyle güçlü kadınlar görmek istiyoruz” diyerek sosyal medyadan destek sundu.

Kaliteli bir yapımda yer alan Gökçe Bahadır, hayranlarını da memnun etti. Birçok takipçisi tarafından yeni rolü çok beğenilen oyuncu, Azra karakterinin güçlü duruşunu ortaya koyan görüntülerle ikinci bölümden itibaren daha da çok öne çıkacak.

Geçen hafta Masumlar Apartmanı dizisine rağmen çok iyi reytingler almayı başaran Fox TV’nin yeni yapımı, güçlü kadın karakterleri ortaya çıkartarak aslında bunun hayalini kuran kadın izleyicileri de kendisine çekmeyi başardı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 28 Eylül Salı günü yayınlanacak olan 2. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yeni görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.