Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi için Fox TV’yi kurtarma açıklaması, son söz söylendi!

Son Yaz dizisi için Fox TV’yi kurtarma açıklaması, son söz söylendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin stratejik hatalarının sonucu olarak reytingleri düşen Son Yaz dizisi, ne ilk ne de son örnek olacak. 2 sezondur fazla sayıda dizi yaparak ve hiçbirine fırsat vermeden, reytingler düşünce hemen yayından kaldırma kararları alan Fox TV yönetimine tepkiler giderek artıyor.

Son Yaz dizisi de bu hataların kurbanı olan yapımlar arasına eklendi. Bu durum da sosyal medyada izleyicilerin ciddi bir tepkisine neden oldu. Önce sosyal medya platformlarında Son Yaz dizisinin final yapmaması için kampanyalar düzenlendi.

Hem yapımcının hem de kanal yönetimine eleştiriler yapıldı. Sonrasında ise change.org aracılığı ile imza kampanyası düzenlendi. Tüm bu çabalar aslında sergilenen emeğe verilen destek ve izleyicilerin hikayesini sevdiği bir diziyi ekranda görme çabasından başka bir şey değil…

Fox TV yönetimine yönelen eleştirilerin ardından Son Yaz dizisiyle ilgili son sözü yapımcı O3 Medya söyledi.. Yayınlanan açıklama ile dizinin devam etmeyeceği net bir şekilde duyuruldu. Reyting düşüklüğü nedeniyle dizinin bittiği vurgulandı. Aslında açıklamayı okuyanlar Fox TV yönetimini kurtarma çabası olarak da yorumlayabilir. Yorum ve değerlendirme okuyucularımıza ait. İşte o açıklama:

“Bildiğiniz gibi reyting sistemi televizyon dünyasının en önemli yapı taşı… Kanallardaki yönetici arkadaşlarımız stratejik kararlarını verirken bu datayı baz almakta… Zira reklamverenlerimiz de bütçelerini aynı şekilde bu data eşliğinde pay etmekte…

İçinde bulunduğumuz reyting sisteminde maalesef karşılığını bulamaması nedeniyle üzülerek Son Yaz hikayemizi sonlandırmış bulunmaktayız.

Son Yaz evrenini gerçek kılan sizlere ve tüm ekibimize teşekkür ederiz. Anahtar hala saksının altında…

O3 Ailesi…”

Son Yaz dizisi için Fox TV'yi kurtarma açıklaması, son söz söylendi! 2