Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Eyüboğlu bir büyük sınavdan çıktı, şimdi iki büyük sınav verecek!

Gökçe Eyüboğlu bir büyük sınavdan çıktı, şimdi iki büyük sınav verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için hazırlanan Kül filmi ile Blu TV’de yeniden geri dönüşe imza atacak olan Behzat Ç dizilerinde yer alan isimlerden birisi de Gökçe Eyüboğlu… Ünlü oyuncu, yaz döneminde yoğun bir çalışma programının da içine girmiş durumda.

Kül filminden sonra, Behzat Ç dizisi için de anlaşan Gökçe Eyüboğlu, zaten Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle de geride bıraktığımız sezon boyunca ekrandaydı. Yoğun temposuna yaz döneminde de devam eden Gökçe Eyüboğlu’nun iki farklı proje nasıl performanslar ortaya koyacağını da hayranları merakla bekliyor.

Gökçe Eyüboğlu’nun Kadın dizisindeki başarılı Ceyda performansı ile akıllardan çıkmadığını da hatırlatmak gerekiyor. Kadın dizisi Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkede de büyük başarılar kazanan bir dizi olmuştu.

Gökçe Eyüboğlu şimdi bu başarılarını Kül filmi ve Behzat Ç’deki performansları ile sürdürecektir.

Bir yayınevine gelen Kül isimli kitabın hikayesinin birçok insanın hayatını değiştirmesini anlatan yeni film projesinin hikayesi de herkesi şaşırtacak gibi duruyor.

Gökçe Eyüboğlu bir büyük sınavdan çıktı, şimdi iki büyük sınav verecek! 6

Behzat Ç’nin yenilenen sezonu ise farklı bir hikaye ile eskiden alıştığımız Behzat Ç izlerini bir araya getirecek gibi duruyor.

Gökçe Eyüboğlu, Behzat Ç’de yeni savcı olarak yer alacak ve muhtemelen de Savcı Esra karakterini canlandıran Canan Ergüder ile karşılaştırılacak gibi gözüküyor.