Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç. dizisinin kadrosuna Kırmızı Oda’nın çok konuşulan ismi geliyor!

Behzat Ç. dizisinin kadrosuna Kırmızı Oda’nın çok konuşulan ismi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana damga vuran yapımlardan birisi olan Behzat Ç. müdavimlerinin heyecanla beklediği yeni bir yolculuğa çıkıyor! Bir dönem televizyon ekranlarında yayınlanan dizi, ısrarlı istekler sonrasında BluTV için yeniden çekilmişti. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde oynadığı dizi, fenomen bir karakter olan Behzat isimli polis ve ekibinin maceralarını anlatıyordu.

BluTV, diziyi yeniden çekme kararı aldığında büyük bir heyecanla beklenmişti. Kadrodaki eksikliklere karşın bir sezon 10 bölüm çekildi dizi. Fakat ekranda yayınlandığı dönemdeki tadını alamadı izleyici! Harun karakterini oynayan Fatih Artman da projede yoktu.

Senaryo ve hikaye konusunda zayıf bulunan BluTV’deki Behzat Ç. için benzer eleştirileri Erdal Beşikçioğlu da yapmıştı. Fakat bu sevilen yapımdan kimsenin vazgeçmeye pek niyeti yok! BluTV, diziyi daha da titiz hazırlıklarla yeniden yayınlamaya hazırlanıyor şimdilerde!

Behzat Ç. dizisinin kadrosuna Kırmızı Oda'nın çok konuşulan ismi geliyor! 7

Kadroda kimi isimler olmasa da yeni ve dikkat çeken isimlerle birlikte yepyeni hikayelerle dönmeye hazırlanıyor Behzat Ç. Hikayeye katılacak ve dikkat çekecek karakterlerden birisine de en son Kırmızı Oda dizisinde yine oyunculuğu ile hayranlık uyandıran bir isim Esra Ronabar hayat verecek.

1978 doğumlu olan oyuncu, 2002 yılından bu yana pek çok projede yer aldı. Meslektaşı Barış Falay ile evli olan ve bir oğulları bulunan Esra Ronabar, 20 yıllık kariyerinde rol aldığı yapımlardaki oyunculuğu ile konuşturan bir isim. Uçurum dizisindeki Nur, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ilgın ve Cennet’in Gözyaşları’nda ise Arzu karakterleri ile beğeni toplayan Ronabar, Kırmızı Oda dizisinde ise Nihal karakteri ile çok konuşulmuştu.

Ekrana en son Benim Hayatım isimli dizide Handan karakteri ile gelen Ronabar, Behzat Ç’nin yeni sezon kadrosuna katılan son isim oldu. Dizinin bir sezonunun 8 bölümden oluşacağı konuşuluyor.

Kırmızı Oda dizisinin Nihal'i Esra Ronabar yeniden dizilere dönüyor! 31

Esra Ronabar ile birlikte Behzat Ç.’nin kadrosuna yeni katılan isimler arasınnda Gökçe Eyüboğlu ve Burak Dakak da yer almakta. Yakın zamanda çekimlerine başlanması planlanan dizinin yeni sezon ismi ise “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi” olarak lanse ediliyor. Devrim Yalçın’ın yönetmenliğini yapacağı dizide ayrıca Ege Aydan, Berkan Şal ve İnanç Konukçu da yer alıyor.