Ana sayfa Dizi Haberleri Gonca Vuslateri, 4 yıl aradan sonra televizyon dizilerine bomba gibi dönecek

Gonca Vuslateri, 4 yıl aradan sonra televizyon dizilerine bomba gibi dönecek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’yi hayranları en son Netflix’te yayınlanan Sıcak Kafa isimli dijital dizi projesinde izleme fırsatı elde etti. Yasemin isimli seksi ve güçlü bir kadın karakteri ile setlere dönüş yapan ünlü oyuncu, uzun yıllardır sinema filmlerinde yer almayı tercih ediyordu.

2018 yılında yayınlanan Tehlikeli Karım isimli dizi kısa sürmüş ve ardından Gonca Vuslateri kendisine gelen televizyon dizisi tekliflerini değerlendirmek istememişti. Oyuncu, geçen sezon Uzak Şehrin Masalı isimli Fox TV dizisi için anlaşma yaptı ama çekimler başlamadan önce rolünü Begüm Birgören’e bıraktı.

Uzak Şehrin Masalı ile yeniden televizyon ekranına dönme fırsatını diğer projelerinin çakışması nedeniyle kaçıran Gonca Vuslateri için, 2023 yılı yeni bir fırsatı da beraberinde getiriyor. Kanal D’nin başrollerinde Gökhan Alkan ile Burcu Özberk’in paylaşacağı yeni dizisi Kraliçe geçtiğimiz gün duyuruldu. Kanal yönetiminin büyük önem verdiği ve iki başarılı genç ismi başrolde buluşturduğu Kraliçe dizisi için Gonca Vuslateri’nin da adı geçiyor.

Ünlü oyuncunun teklifi kabul ettiği Kraliçe dizisiyle 4 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine döneceği ortaya çıktı. Dizide Zeynep karakteri ile yer alacak olan oyuncu, ayrıca 10 Şubat’ta vizyona girecek olan, senaryosunu kendisinin yazdığı Cenazemize Hoş Geldiniz isimli filmle de gündemde bulunuyor.

Gonca Vuslateri’ni sinema da yıllardır farklı rollerle izleyenler, Sıcak Kafa’nın ardan yeniden dizilere dönüş yapacak olmasından memnun. Bakalım ünlü oyuncu 4 yıldır içinde bulunmak istemediği, yoğun bir çalışma programı isteyen  televizyon dizilerindeki bu ortamda nasıl bir performans ortaya koyacak.  Oyuncunun hayranları yeni rolünü heyecanla bekliyor.