Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinin ünlü güzeli Öznur Serçeler’i hastalık fena vurdu!

Yalı Çapkını dizisinin ünlü güzeli Öznur Serçeler’i hastalık fena vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1987 yılında Kayseri’de dünyaya gelen ünlü oyuncu Öznur Serçeler, son dönemde Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Asuman karakteri ile öne çıkmaya devam ediyor. 15’li reytingleri bulan performansı ile Star TV’nin yeni dizisinde 16 bölüm geride kaldı. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun başarılı partnerliğinin yanı sıra dizinin yan karakterleri de bir hayli etkili isimler tarafından canlandırılıyor.

Asuman karakteri ile başarısını bir kez daha sergileyen Öznur Serçeler de dizinin etkili isimlerinden birisi olmayı sürdürüyor. 2011 yılından bu yana setlerde yer almakta olan oyuncu, birbirinden çok farklı karakterler ile önemli deneyimler yaşadı.

Yoğun çalışma ortamı ile ekibin yoluna devam ettiği de biliniyor. Öznur Serçeler, “Çekimlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Hasta oldum, acayip bir virüs var. Salgın beni yatırdı, 5 gün yataktan kalkamadım. Onu atlattım, kendimi toparlıyorum” dedi. Hastalanmamak için dikkat ettiğini anlatan oyuncu, set yoğunluğu nedeniyle de kendisine iyi bakması gereken bir dönemde olduğunu ifade etmiş oldu.

Oyuncu ayrıca bilgi bankası olarak kabul gören IMDb’nin listelerinde Türk oyuncuların öne çıkmasından büyük memnuniyet duyduğunu da söyledi.

Yalı Çapkını dizisinin ünlü güzeli Öznur Serçeler'i hastalık fena vurdu! 7

Dil bilmenin oyuncularımız için çok önemli olduğunu hatırlatan Öznur Serçeler, Dolunay ile Erkenci Kuş dizilerinin İtalya’da çok izlenmesi sonrasında kendisinin de İtalyanca dersleri almayı düşündüğünü söyledi. İngilizcesi’nin iyi olduğunu Almanca’yı da bildiğini anlatan oyuncu, İtalyanca’ya da merak duyuyor.

Bazen kendisinin de bu listelerde öne çıktığını ifade eden oyuncu, “Artık bizim projelerimiz, yurt dışındaki seyirciler ve yapımcılar tarafından takip ediliyor. Bizim oyuncularımız da uluslararası işlerde bulunuyorlar, İngilizce konuşuyorlar. Bu harika bir şey” diye konuştu.

Türk oyuncuların yabancı projelerde yer almasından da gurur duyduğunu ifade eden Öznur Serçeler, artık kendileri için de yabancı projelerde yer almanın çok zor olmadığını da sözlerine ekledi.