Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri, Demet Akbağ’ın acısına ortak oldu!

Gonca Vuslateri, Demet Akbağ’ın acısına ortak oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çıka, geçtiğimiz hafta İzmir’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Televizyon Gazetesi Detay – Sanat camiasını derinden sarsan bu zamansız ölüm, eşi Demet Akbağ ve ailesini de sarstı.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, instagram hesabından 3 Nisan’ın çiçeklerin açma günü olduğunu belirtti ve Demet Akbağ ile kardeşi Sedef İybar için duygusal bir mesaj paylaştı.

Gonca Vuslateri, “Gönlümün bütün nisan çiçeklerini daima kardeşliklerine özenerek baktığım iki özel kadına adıyorum” ifadelerini kullandı.

İşte Vuslateri’nin duygusal paylaşımı:

Bu fotografi Kivanc hoca cekti sanirim.. fakat ben de cektim ayni zamanda .. zihnimden atamadigim bir diyalog dalgasiydi….kederli bir dertlesmenin icinde bir an Demet “ne kadar sevildigini biliyor musun sen kucuk kiz? Bir bilsen.. ne kadar kolay olacak hersey..” dedigi,gozlerimizin doldugu,bir iki cikmaza ışık tuttugu bir an’di.. ve o ışık zamana oyle guzel yayildi ki… Bu zorlu ve kederli gunleri atlattiginiz su zamanlarda sevgili @sedefiybar biricigim ve Demetime duayla kalktim bugun.. iyi ki sevdiklerimiz var ve o kudretli elleri daima cenemizde.. Akilli sozleri ve guzel yurekleriyle..3 Nisan Ciceklerin Acmasi gunudur.. Gonlumun butun nisan ciceklerini daima kardesliklerine özenerek baktigim iki ozel kadina adiyorum .. @sedefiybar ve @demetakbag ❤️ sizin cicekleriniz kime? ??❤️ Herkese gunaydin…. saglikla,huzurla,bereketiyle gelsin..? yeni gün.

Gonca Vuslateri, Demet Akbağ'ın acısına ortak oldu! 7