Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam için izleyici ağır eleştiriler yapıyor!

Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam için izleyici ağır eleştiriler yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güney Kore dizisi Cunning Single Lady’den uyarlanan Aşk Mantık İntikam, yaz döneminden bu yana izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Eğlenceli bir hikaye ile ekranda sevilen dizinin son haftalarda ortaya koyduğu değişim herkesi şaşırtmayı sürdürüyor.

Eylül ayı ile birlikte kış dönemi başladı ve etkili dram yapımları karşısında Aşk Mantık İntikam’ın direnmesinin zor göründüğü sanılıyordu. Ancak böyle olmadı dizi gayet iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Bu noktada dramın öne çıkması ve romantik komedi konularının geri planda kalması dikkatleri çekiyor.

Dizinin reytingleri iyi gidince de dram dozu iyice artırıldı. İşte bu durum da izleyicilerin bir hayli rahatsız ediyor ve sert eleştiriler geliyor. Aşk Mantık İntikam dizisinde senaryo Ozan ve Esra karakterlerinin ayrılması üzerine şekillendirildi. Sonrasında ise Çağla ile Ozan ve Esra ile Çınar yakınlaşmaları yaşandı.

Tabii ki hem Esra hem de Ozan birbirlerine tutku ile aşık ama aralarındaki sorunları çözemedikleri için birbirlerini kıskandırmayı tercih ediyor. Senaryodaki bu gidişat da izleyicileri fazlası ile rahatsız etmeye başladı.

Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam için izleyici ağır eleştiriler yapıyor! 7

Fox TV’nin sürpriz çıkış yapan romantik komedi dizisi artık dram yapımı kıvamına geldi. Şimdiye kadar 16 bölümü yayınlanan dizide 17. yeni bölümde Çınar ile Esra öpüşmesi ise izleyicileri çıldırtmaya yetti.

Senariste ağır sözlerle eleştirilerde bulunan izleyiciler, “Bun diziyi ne hale getirdiniz böyle” diye yorumlar yapıyor. Dizinin senaryosunun giderek daha kötüleştiği yorumları artıyor.

Aşk Mantık İntikam’ın reytingleri iyi geliyor ama sosyal medyada hikayenin ilerleme şekline itirazlar artıyor. 17. yeni bölümdeki Çınar ile Esra yakınlaşması ve öpüşmesi izleyicileri çok rahatsız edecek. Fragmanı bile büyük tepki aldıysa 15 Ekim Cuma akşamı dizinin yayınlandığı sırada sosyal medyada binlerce eleştiri mesajı görürseniz şaşırmayın.