Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri, hayatını değiştiren usta ismi açıkladı!..

Gonca Vuslateri, hayatını değiştiren usta ismi açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yetenekli oyuncu Gonca Vuslateri 13 Mayıs’ta yeni filmi Allah Yazdıysa Bozsun ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Show Tv’de Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu olan oyuncu programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sabuncuoğlu’nun kısa süren evliliğini hatırlatarak “İkinci evlilik olur mu?” sorusuna ünlü oyuncu, “Evlilik güzel bir şey. Neden olmasın…” yanıtını verdi.

Evliliğin en sevmediği tarafının ‘boşanmak’ olduğunu söyleyen Vuslateri, “Güzel bir evliliğim vardı. Dünyevi farklılıklardan dolayı evliliğimiz bitti. Yeniden evlendiğini duydum. Önümüzdeki ay ben de evleneceğim.” diyerek, espri yaptı.

Özel hayatına dair itiraflarda bulunan Gonca Vuslateri, “Mutluluğun peşinde bir kadınım. Çok eski sevgilimin nişanına gittim. Eski defterleri tutmak gibi bir huyum yok.” şeklinde konuştu.

Gonca Vuslateri, hayatını değiştiren usta ismi açıkladı!.. 7

Filminin adında olduğu gibi “Allah yazdıysa bozsun’ dediğin biri var mı?” sorusunu da yanıtlayan Vuslateri, “Allah yazdıysa bozsun dediğim’ biri olmuştur. ‘Bir daha Allah korusun’ dediğim de oldu…” ifadelerini kullandı.

Hayatını değiştiren ismin Meral Okay olduğunu dile getiren Gonca Vuslateri, “Arkadaşımın telefonundan telefonunu gizlice aldığım Meral Okay’ın karşısına çıktığımda bana ‘Dik dur’ dediği günü unutamıyorum. Oturdu, benimle saatlerce sohbet etti. ‘Biraz sabret, çok iyi bir oyuncu’ olacaksın dedi. Onu dinledim. Para kazanmak için çok çalıştım.” dedi.

Ünlü oyuncu, Ömür Sabuncuoğlu’nun “Parasızlığın dibine vurduğun zamanlar oldu mu?” sorusuna, “Oldu. Üstelik ünlüydüm.” cevabını verdi.