Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde büyük sıkıntı yaşayan Hakim dizisinde umutlar azalıyor!

Reytinglerde büyük sıkıntı yaşayan Hakim dizisinde umutlar azalıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin beş hafta önce büyük iddialarla ekrana getirdiği Hakim dizisi tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Pazartesi akşamı beşinci bölümü ekrana gelen dizinin reytingi yine yerlerdeydi.

Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Ebru Özkan, Yurdaer Okur ve Hasibe Eren gibi çok güçlü isimlerle dört hafta önce ilk bölümüyle ekrana gelen Hakim, reytinglere oldukça vasat bir giriş yaptı. Bu süreçte çok iddialı hikayesine rağmen reytinglerini bir türlü yükseltemedi.

Yaklaşık bir hafta önce dizinin yönetmeninin değiştiği öğrenildi. Projenin başından bu yana bulunan yönetmen Süleyman Mert Özdemir diziden ayrıldı. Yerine Erkan Tunç geldi.

Reytinglerde büyük sıkıntı yaşayan Hakim dizisinde umutlar azalıyor! 7

Hakim, beşinci bölümünde yine çok kötü reyting sonuçları aldı. Tüm izleyicilerde düşük reytingiyle 13. sırada yer alan Hakim dizisi AB’de 7, ABC1’de de dokuzuncu oldu. Bu durum Hakim dizisiyle ilgili umutları hepten yok etti.

Sezon sonuna yaklaşılırken Hakim’in final yapması bekleniyor. Zira bu reyting puanlarıyla ikinci sezonu görmesi oldukça zor. Dizinin bu kadar kötü reytingler almasındaki en önemli sebebin hikayenin çok ağır ilerlemesi olarak gösteriliyor.

ATV’nin, ABD’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren Your Honor isimli diziden uyarladığı Hakim dizisi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle çok güçlü geldi. Ancak kanalın büyük tanıtımlar yaparak ekrana getirdiği dizi gerçek bir hayal kırıklığı oldu. Dizi reytinglerde bir türlü istediği çıkışı yapamadı.