Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı 101. yeni bölümde Elif’in hastalığı herkesi derinden yaralayacak!

Gönül Dağı 101. yeni bölümde Elif’in hastalığı herkesi derinden yaralayacak!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı, bu hafta ekrana gelecek 101. Bölümüyle yine ilgi odağı olacak. Hüzün, eğlence ve heyecanla dopdolu yeni bölüm, 10 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Dizinin yeni bölümünden dikkat çeken başlıklar şöyle: Amcaoğulları Elif’in hastalığını öğrenir. Elif’in iyileşebilmesi için böbrek nakline ihtiyacı vardır… Bütün kasabalı seferber olur…

Elif’e uygun donör bulunacak mıdır? Ciritçi, Barış’ı yolculuğa çıkarır. Yolculuğun etkisi Barış’ta nasıl olacaktır? Azize’nin çocukları ortaya çıkar. Evliliğe tepkileri ne olacaktır?

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı dizisinde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu başrollerde yer alıyor.

Etkili ve geniş bir oyuncu kadrosu bulunan
Gönül Dağı dizisinin 101. Bölümünün özeti ise şöyle:

“Amcaoğulları Elif’in hastalığını öğrenir. Kaya Ailesi Kenan ve Elif’e destek verir. Elif’in iyileşebilmesi için böbrek nakline ihtiyacı vardır. Bütün kasabalı uygun donör bulunabilmesi için seferber olur. Elif’e uygun donör bulunacak mıdır?

Selma kendisiyle ilgili Taner’e yalan söyleyen Barış’a tepki gösterir. Selma yalanı düzeltebilmek için ne yapacaktır?

Ciritçi, Barış’ı yolculuğa çıkarır. Yolculuğun etkisi Barış’ta nasıl olacaktır?

Dişçi Musa ve Azize evlenmeye karar vermiştir. Azize’nin çocukları ortaya çıkar. Evliliğe tepkileri ne olacaktır?”

Gönül Dağı’nın 101. Bölümü, 10 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.