Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi sezon finalinde beklenmedik gelişmeler yaşanacak!

Gönül Dağı dizisi sezon finalinde beklenmedik gelişmeler yaşanacak!

tarafından ker_def

Tam dört yıl önce çıktığı ekran yolculuğunda her hafta büyük başarılara imza atan, hikayesi, çekimleri ve usta oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran Gönül Dağı8 Haziran Cumartesi gecesi yayınlanacak yüz kırk ikinci bölümüyle sezon finali yapacak.

Bu bölümde de yine heyecanlı, hüzünlü ve sevinçli olaylar birbirini takip edecek, zaman su gibi akıp gidecek. İzleyiciler yaz tatiline giren dizinin yeni bölümlerini  yine büyük bir özlem ve heyecanla bekleyecekler.

Çocukların karne heyecanı…

Birinci sınıfı bitiren Kaya ailesi çocukları için karne heyecanı başlamıştır. Çocuklar karne hediyesinin peşine düşerken veliler, Gülsüm öğretmenden ömür boyu unutamayacakları bir ders alacaktır.

Elif’in erken doğumu başlar… Anne ve bebek kurtulacak mı?

Elif’in erken doğumu başlar. Kenan eşini hastaneye götürür ve heyecanlı bekleyiş başlar. Erken doğan bebek yaşayacak mı? Elif sağlığına kavuşabilecek mi yeni bölümde izleyeceğiz.

Selma’nın rahatsızlığı ne?

Son zamanlarda baş dönmeleri yaşayan Selma, Taner, Ali ve Halime’nin endişelenmesine neden olur. Selma’nın rahatsızlığı nedir Gönül Dağı’nın sezon finalinde seyredeceğiz.

Filiz’in isteme merasimi öncesinde neler yaşanacak?

Kaya ailesinde Filiz’in isteme merasimi heyecanı yaşanmaktadır. Hazırlıklar başlamıştır. Gurbette çocuklarıyla yaşayan Zahide de bu özel gün için uzun zaman sonra Gedelli’ye gelecektir. İsteme merasimi öncesi neler yaşanacak Gönül Dağı’nın yeni bölümünde TRT 1 ekranlarında izleyeceğiz.

Rıfat, bulduğu altınları ne yapacak?

Tarlada çalışırken kaldırdığı büyük kayanın altında bulduğu hazineyi ne yapacağına karar veremeyen Rıfat, Mihriban’ın şüpheleri ve uyarıları sonucu tedirgin olur. Rıfat, Mihriban’ı mı dinleyecek yoksa defineyi elinden çıkaracak yeni yöntemler mi bulacak yeni bölümde seyredeceğiz.

Gönül Dağı, yüz kırk ikinci bölümüyle 8 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’de TRT 1’de…