Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizi ekibi sizi mutlu etmek için ne kadar büyük fedakarlıklar yapıyor, farkında mısınız?

Gönül Dağı dizi ekibi sizi mutlu etmek için ne kadar büyük fedakarlıklar yapıyor, farkında mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi üçüncü sezonu ile yine Cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanmaya devam ediyor. Milyonlarca hayranı bulunan dizi, yine sezonun en iyi reytinglerini elde etme konusunda gayet başarılı bir süreç içinde bulunuyor. Her ne kadar önceki iki sezonda çift haneli reytingler elde edilmiş ve bu sezon biraz daha düşük oranlar gelmiş olsa da Gönül Dağı dizisi sezonun en başarılı yapımlarından birisi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın ekipten ayrılmasının ardından yükün büyük bölümü Taner olarak izlediğimiz Berk Atan’ın omuzlarına düştü. Berk Atan ise çok başarılı performans sergiliyor ve Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılan çekimlerde de gayet mutlu gözüküyor.

Gönül Dağı dizisine izleyicilerin büyük ilgisinden bahseden Berk Atan, birkaç günlüğüne İstanbul’a gelince muhabirler tarafından da sorularla karşılaştı. Ankara’ya yakın olan Sivrihisar, Anadolu’nun ortasında ve kış dönemi çok soğuk bir bölge.

Gönül Dağı dizi ekibi sizi mutlu etmek için ne kadar büyük fedakarlıklar yapıyor, farkında mısınız? 8

Berk Atan da bu duruma dikkat çekerek, “Sivrihisar, Eskişehir’in de uzağında, Ankara’ya giderken… Çok soğuk, hatta gündüz ile akşam arasında 10-15 derece fark ediyor. Ama biz üçüncü seneyi de geçirdiğimiz için biz oralı olduk” diye konuştu.

İzmir gibi sıcak bir şehirde dünyaya gelen ve sıcağı da seven bir kişiliği olan Berk Atan, “Ben İzmirli’yim, nasıl seveyim soğuğu?” diyerek de soğuk bölgeleri sevmese de işinin başında olduğunu ifade etti.

Sivrihisar aynı zamanda büyük şehirlerde yaşamaya alışmış oyuncular için de kısıtlı imkanlara sahip bir bölge ve bu nedenle de her oyuncu için bu tür Anadolu kasabalarında uzun yıllar kalıp da yoğun bir tempoda çalışmak o kadar da kolay değil.

Gönül Dağı dizi ekibi sizi mutlu etmek için ne kadar büyük fedakarlıklar yapıyor, farkında mısınız? 9

Ancak Gönül Dağı dizisi ekibi hem yoğun çalışma ortamı hem kasabanın kısıtlı olanakları hem de soğuklara rağmen işlerini başarılı şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonda da çok iyi bir şeklide yolunda ilerlediğini anlatan oyuncu, izleyicilerin beğenilerinden de çok memnun olduklarını sözlerine ekledi.