Ana sayfa Sosyal Medya Ekranlara ara verdi ama boş durmuyor! Pelin Karahan çok çalıştı, yoruldu ama değdi!..

Ekranlara ara verdi ama boş durmuyor! Pelin Karahan çok çalıştı, yoruldu ama değdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Pelin Karahan, dizi setlerine verdiği aranın ardından sahnede hayranlarıyla buluştu. Ünlü oyuncu Broadway’den İstanbul’a Müzikaller Projesi ile sahnede izleyici karşısına çıktı.

Pelin Karahan ile birlikte kadrosunda, Asuman Dabak, Burak Sevinç, Canan Ergüder, Emre Altuğ, Emrah Eren, Ethel Mulinas, Lilya İrem Salman, Nilsu Berfin Aktaş, Pelin Akil ve Pelin Uluksar gibi çok sevilen ünlü oyuncuların yer aldığı muhteşem kadro “Haldun Dormen Yönetiyor-Senfonik” Başlığıyla, Maxımum Unıq Açıkhava’da izleyici karşısına çıktı.

Pelin Karahan da performansıyla hayranlarından tam not aldı. Oyuncu sosyal medya paylaşımında mutluluğunu şu sözlerle ifade etti.

Ekranlara ara verdi ama boş durmuyor! Pelin Karahan çok çalıştı, yoruldu ama değdi!.. 7

Çok çalıştık çok yorulduk ama karşılığını aldık. Şahane bir gece yaşadık seyircilerimizle birlikte. Soğuk havaya rağmen o gece bizleri yalnız bırakmayan izleyicimiz iyi ki varsınız! Haldun Dormen ile Brodway’den İstanbul’a Müzikaller 20 Eylül’de sizlerle buluştu.  Şimdi sıra 6 Ekim İzmir’de. Hem deee benim doğum günümde en sevdiğim şehirde.”

Projenin hazırlık aşamasında şan ve dans dersleri Pelin Karahan da diğer oyuncu arkadaşları gibi etkili bir performans sergiledi. Haldun Dormen ile Brodway’den İstanbul’a Müzikaller 7 Ekim’de İzmirli sanatseverlerle buluşacak.