Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi Dilek’siz olmaz! İzleyiciler çıldırdı, Dilek karakteri kırmızı çizgi ilan edildi!

Gönül Dağı dizisi Dilek’siz olmaz! İzleyiciler çıldırdı, Dilek karakteri kırmızı çizgi ilan edildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında ikinci sezonu devam eden Gönül Dağı dizisinin 63. yeni bölümünü heyecanla bekleyenler, sosyal medyada Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek karakteriyle ilgili paylaşımlarda bulunuyor.

“Dilek karakteri ölemez. Dilek ölürse dizi biter” şeklindeki paylaşımların nedeni ise Gülsim Ali İlhan’ın diziye veda etme ihtimalinin bulunması. Birçok dizi hayranı Dilek karakterinin Gönül Dağı dizisinden ayrılacağı ile ilgili iddialar nedeniyle sosyal medyada kampanya başlattı.

Gönül Dağı dizisi Dilek'siz olmaz! İzleyiciler çıldırdı, Dilek karakteri kırmızı çizgi ilan edildi! 7

Binlerce paylaşım yapan Gönül Dağı dizisinin hayranları, Gülsim Ali İlhan’ın projenin başarısındaki büyük katkısına dikkat çekiyor ve Berk Atan ile ne kadar uyumlu bir dizi çifti olduklarından bahsediyor..

Gönül Dağı dizisinin başrolünde yer alan bir oyuncunun ayrılacağı ile ilgili iddiaların sosyal medyada bu kadar büyük tepkiyle karşılanmasının nedeni ise diziye gösterilen büyük önem.

Bu sezon için en çok izlenen iki diziden birisi Gönül Dağı. Hatta sezonun en istikrarlı reytinglerini elde eden yapımının da yine Gönül Dağı dizisi olduğunu söylemek doğru olacaktır.

Sosyal medya ortamında onbinlerce paylaşım yapılıyor ve izleyiciler, “Gönül Dağı Dilek’siz Olmaz” diyerek haykırıyor.

Gönül Dağı dizisinin 63. yeni bölümü 14 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’da izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak.