Ana sayfa Dizi Haberleri 6 ay sonra Yargı’da olacaklar, bugünden belli mi? İpuçları verildi, ters köşeler geliyor!

6 ay sonra Yargı’da olacaklar, bugünden belli mi? İpuçları verildi, ters köşeler geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yargı dizisi, televizyon tarihimize şimdiden geçmiş bir yapım. Kanal D’nin, Pazar akşamlarına damgasını vuran yapımı, 31. bölümüyle yine izleyiciyi sorudan soruya götürürken, şaşkınlıkla izlenen gelişmeleri de beraberinde getirdi. Ay Yapım imzalı dizide 3 bölümdür yer alan ‘6 ay sonra’ ibaresiyle ekrana getirilen bölümler, ‘bu dizi nereye gidiyor?’ sorusunu sordurarak daha da büyük merak konusu olmayı başarıyor!

Senarist Sema Ergenekon, izleyiciye öyle sürprizler yapıyor ki tahminlerin ötesinde bir süreç işliyor! İzleyicinin bir önceki bölümden kalan sorulara tahmini yanıtları, neredeyse tutturması imkansız! 6 ay sonrası için ise bambaşka tahminler yapılıyor ancak muhtemelen yine büyük ters köşeler geliyor!

Yayınlanan son bölümüyle tüm kategorilerde reyting birincisi olan Yargı dizisi, 31. bölümde #yargı ve #Utanç etiketleri ile binlerce tweet atılan bir yapım olarak sosyal medyanın da gündeminde kalmayı başardı. Dizinin yeni bölümüne Ilgaz ve Ceylin’in yürekleri burkan ayrılığının damga vururken, Serdar’ın yakalanması da son sahnelerde izleyicinin içinin yağlarını eriten bir gelişme oldu.

6 ay sonra Yargı'da olacaklar, bugünden belli mi? İpuçları verildi, ters köşeler geliyor! 9

Zafer’i öldürdüğünü sonunda Yekta’ya itiraf eden Serdar’ı korkutmak için Adliye önüne getiren Yekta, kendilerini izleyen Savcı Pars’a yakalandı. Tam Serdar’ı Cüneyt ile birlikte kaçırmaya çalışırken de Pars’ın ortaya çıkışıyla büyük şok yaşadı.

Serdar şimdi yakalandı. İtirafını polise, savcıya da yapacak mı hep birlikte izleyeceğiz. Ancak dizide en çok merak edilen konuların başında, 3 bölümdür bir kaç sahne ile 6 ay sonrası hakkında yer alan olaylar gelmekte. Ceylin’in elleri, üstü başı kan ve yine kanlı bir bıçakla ortaya çıktığı o anlar, herkesin aklını karıştırıyor.

6 ay sonra Yargı'da olacaklar, bugünden belli mi? İpuçları verildi, ters köşeler geliyor! 10

31. bölümde bu sahnenin devamını da izledik. Ceylin’i koşarak girdiği ofisinden alıp sinirli bir halde polis aracına bindirerek adlı tıpa getiren Eren’in sert tavırları dikkat çekiyor. Bir çöp konteynırında kan görülürken, olay yeri ekiplerinin bölgeyi incelediği sahnelere yansıyor. Ceylin’in o konteynırda parmak izinin bulunduğunu öğrenen Eren yıkılıyor. İşte bu sahne, Ceylin’in birini öldürdüğü izlenimini yaşatmakta. Gerçekten birini mi öldürdü? Kimi? Neden? soruları kafalarda yer edinirken, hukuk insanı olan Ceylin’in bu noktaya nasıl geldiği ise ayrı bir konu?

Bir kaç yıl önceki dava konusunun yeniden ortaya çıkması, bir hakimin öldürülmesi, Çağdaş’ın zehirlenerek öldürülmesi ile devam eden olayın, Ceylin’in yaşadıklarıyla bir ilgisi var mı? 6 ay sonraki olaylar da bununla mı bağlantılı?

Giderek daha da heyecanlı bir hal alan Yargı dizisi, son bölümüyle yine ekrana kilitledi. 32. bölümde de yine heyecanlı sahnelerin izleyenleri beklediği dizinin 31. bölüm özeti ise şöyle:

6 ay sonra Yargı'da olacaklar, bugünden belli mi? İpuçları verildi, ters köşeler geliyor! 11

Ilgaz ve Ceylin’in boşanmaya karar verdikleri bölümde ikilinin ayrılık konuşması izleyenlere duygusal dakikalar yaşattı. Zafer’in öldürüldüğü yerdeki kamera kayıtlarında Serdar’ın görülmesi ve Serdar’ın HTS kayıtlarının Zafer’in taşındığı tüm yerlerle eşleşmesi, onun üzerindeki şüpheleri giderek artırdı. Cezaevinden sonra ortadan kaybolan Serdar’ın yerleştirildiği otel Tuğçe, Parla ve Merve’nin yardımlarıyla bulunsa da Serdar çoktan otelden kaçırılmıştı.

Yekta, Serdar’ı korkutmak için adliyeye getirirken Yekta’nın üzerinde kurduğu baskıyla Serdar, Zafer’i kendisinin öldürdüğünü Yekta’ya itiraf etti. Yekta, Serdar’ın itirafıyla beraber onu apar topar adliyeden uzaklaştırmak istese de Pars’ın ikiliyi görmesi “Serdar için yolun sonu mu geldi?” sorusunu akıllara getirdi. Ilgaz ve Derya’nın baktığı dosyayla ilgili gizem ise giderek arttı.

Çağdaş’ı görmeye giden Ilgaz ve Ceylin, kısa bir süre sonra Çağdaş’ın da hakim gibi zehirlenerek öldürülmesiyle dehşete düştü. Çağdaş’ın geçmişte yargılandığı cinayet vakasındaki kurbanın ailesinden şüphelenen Ilgaz, o davada Çağdaş’ı savunan Ceylin’in de başına bir şey gelmesinden endişe duydu. Nefeslerin tutulduğu bölümde kendisini İnci olarak Ceylin’e tanıtan kadının o davadaki kurbanın ablası Yeşim olduğunun anlaşıldığı anlarda tansiyon iyice yükseldi.

Ceylin’in Yeşim’in yanında bıraktığı su şişesinden içip içmeyeceği nefes kesen dakikalara sebep olurken zaman atlamasının yaşandığı bölümde Ceylin’in suçlandığı cinayete dair detaylar ise hala gizemini koruyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yanı sıra şu oyuncular bulunuyor: “Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

‘Yargı’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…