Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi hayranları Rıfat’ın kalmasına sevinirken, şimdi de başka ayrılık ihtimali belirdi!

Gönül Dağı dizisi hayranları Rıfat’ın kalmasına sevinirken, şimdi de başka ayrılık ihtimali belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde Hüseyin Sevimli’nin canlandırdığı Rıfat karakterinin ölme ihtimali dizi hayranlarını bir hayli rahatsız etmişti. Sevilay Gültekin’in canlandırdığı Meryem karakterine olan sevdası ile dizi hayranlarının yüreğine seslenen Rıfat, bu sevgisinin karşılık görmemesi ile derin bir acıya düştü.

Meryem’in gözlerinin açılmasından sonra Rıfat’ı kendisine yakıştırmaması ve düğün heyecanın yerini ayrılık üzüntüsünün alması dizinin hayranlarını da çok üzdü. Rıfat karakterinin diziden ayrılma ihtimali de izleyicileri rahatsız etmişti. Ancak senaristler böyle bir yola başvurmadı. Bunun yerine Rıfat karakterine herkesin ne kadar yardımcı olmak için çaba harcadığını gösteren görüntüler ile güzel mesajlar verildi.

Birliğin ve beraberliğin önemini anlatan dizide Rıfat’ın acıları içinde kendisine yeni bir yol bulma çabasını yeni bölümlerde izleyeceğiz. 2 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Ciritçi Abdullah bu sefer de Rıfat’a hayat dersleri veriyor.

İnsanın sonsuz boşlukta yolculuk yaptığını söyleyen Ciritçi Abdullah, verdiği mesajlarla izleyenleri de fazlasıyla etkiliyor. Ramazan heyecanın da yaşanmaya başlandığı Gönül Dağı dizisinde üzüntülü anlar kadar, eğlenceli anlar da yaşanacak.

Gönül Dağı dizisi hayranları Rıfat'ın kalmasına sevinirken, şimdi de başka ayrılık ihtimali belirdi! 6

Ayrıca Elif karakteri Kenan’ın iş teklifi alması ve kasabayı terk etmesi ihtimali ile karşı karşıya kalacak. Senaristler hikayeyi nasıl ilerletir bilinmez ama, Serkan Kuru’nun canlandırdığı Doktor Kenan karakteri bir hayli beğenildi ve diziden ayrılmasını da kimse istemeyecektir.

Gönül Dağı dizisi hayranları Rıfat'ın kalmasına sevinirken, şimdi de başka ayrılık ihtimali belirdi! 7

Serkan Kuru, diziye bu sezon katıldı ve henüz daha yeni sayılır. Hikayeden ayrılması ise dizi hayranlarını üzecektir. En çok da Elif’in Serdar’ın gidişinden sonra yaşadığı boşluk hissinin tekrarlanması ihtimali izleyenleri üzecek. Serdar karakterini canlandıran Utku Ateş, ilk sezon finalinde hikayeden ayrılmıştı.

Bakalım yeni bölümde Kenan karakteri gidecek mi yoksa, kasabada kalarak Elif ile bir aşka doğru yolculuk mu yapacak? Asya karakteri ise hikayeye veda ediyor. Genç oyuncu Buse Orcan başarılı performansı ile hatırlanacaktır.

İşte 2 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinin 58. bölümünden ilk fragman.