Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisi ikinci sezonu sarsıcı bir finalle noktaladı ama herkesi üzen ayrılık da gerçekleşti!

Gönül Dağı dizisi ikinci sezonu sarsıcı bir finalle noktaladı ama herkesi üzen ayrılık da gerçekleşti!

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisi ilk sezonun ardından çok başarılı geçen ikinci sezonu da tamamladı. 65. bölümü ile birlikte 28 Mayıs Cumartesi akşamı bu sezon için son kez izleyicileriyle buluşan dizi yine milyonları ekran başına topladı. TRT1’nin tüm izleyici gruplarında çok iyi reytinglerle birincilik elde etmesini sağlayan Gönül Dağı dizisinde beklenen ayrılık da gerçekleşti.

Berk Atan ile birlikte iki sezondur başrolde yer alan Dilek karakterinin ölümü ile birlikte Gülsim Ali İlhan da hikayeye veda ederek, izleyicileri çok üzdü. Dizinin ikinci sezon finalinde Ramazan ile Asuman’ın düğünleri ise eğlenceli sahnelerle hoş anlar yaşattı.

Gönül Dağı dizisi ikinci sezonu sarsıcı bir finalle noktaladı ama herkesi üzen ayrılık da gerçekleşti! 7

Gönül Dağı’nın sevimli aşıkları Ramazan (Cihat Süvarioğlu) ve Asuman’ın (Hazal Çağlar) düğününden eğlenceli sahnelerin yeraldığı 65. Bölümde, bozkırda bir aşk masalının kahramanı Dilek (Gülsim Ali İlhan) görev başındayken, insanların yaşamını kurtarmak için mücadele verirken yaşadığı talihsiz bir kaza nedeniyle hayatını kaybetti.

Hayatının aşkı, biricik eşini kaybeden Taner (Berk Atan) bu büyük acıyla kahrolurken, oğluyla teselli bulmaya çalıştı. Evladını kaybeden ve acıların en büyüğünü yaşayan Gülsüm öğretmen (Ulviye Karaca) ise hayatının en kötü gününü yaşadı.

Gönül Dağı dizisinin gelecek sezon yayınlanacak yeni döneminde Taner karakterinin Dilek’in ölümünün ardından nasıl bir hala geleceği merakla bekleniyor. Başrolde yer alan Berk Atan için zorlu ve bir o kadar da sorumluluklarının artacağı bir dönem başlayacak.