Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’nun oynadığı Star TV’nin Antepli dizisi başlamadan dikkat çeken değişim!

Afra Saraçoğlu’nun oynadığı Star TV’nin Antepli dizisi başlamadan dikkat çeken değişim!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ekrana en son Kardeş Çocukları dizisinin ardından Öğretmen dizisi ile gelmişti Afra Saraçoğlu. Genç kuşağın beğenilen oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, daha sonra BluTV için çekilen Yeşilçam dizisi ile çok konuşuldu. Başarılı oyuncu, yeni sezonda ise ekranda olmayı tercih etti.

Yapımcıların gözdesi olan Afra Saraçoğlu’nun, hikayesi Antep’te geçen bir dizide rol almak istemesi şaşırttı. Ancak oyuncunun, izleyenleri şaşırtacak ve farklı rollerle ekrana gelmeyi tercih ettiği, yaptığı tercihlerden de görülüyor. Oyunculuğunda her seferinde sınırlarını zorlayan Saraçoğlu, bu kez Star TV için çekilen dizide başrolde yer alıyor.

Saraçoğlu’nun senaryosunu çok beğendiği söyleyen dizi şimdi merakla bekleniyor. İki yıldır ekranda olmayan oyuncuyu ekrana döndüren bu hikaye ise merak uyandırıyor. Güneydoğu Anadolu bölgesinden çıkan hikayede Afra Saraçoğlu’nun nasıl bir karaktere hayat vereceği merak konusu.

Ayrıca birlikte başrolde yer alacağı ismin de Mert Ramazan Demir olduğu açıklanmıştı. İki oyuncunun ekran uyumu da merak edilen bir başka konu. Dizinin hazırlıkları sürüyor. Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Son dönemde Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı gibi pek çok iddialı yapıma imza atan OGM Pictures imzalı olan dizinin başlamadan isminin değiştirildiği de kısa bir süre önce gündeme geldi.

Afra Saraçoğlu'nun oynadığı Star TV'nin Antepli dizisi başlamadan dikkat çeken değişim! 7

Antepli olarak adlandırılan dizinin ismi Yalı Çapkını olarak değiştirildi. Dizinin hikayesinden de başka detaylar gündeme geliyor. Zengin ve çapkın bir genç adam ile Gaziantep’te yaşayan genç bir kızın birbirlerine aşık olmasının hikayesini izleyeceğiz.

Mert Ramazan Demir, hikayede Ferit’i oynayacak. Ferit, çapkınlıkları ile bilinen, şımarık bir zengin çocuğu. Ferit’in iki kız kardeş arasından kendisine bir eş seçmesiyle hikaye başlıyor.

Afra Saraçoğlu ise Seyran isimli bir karakteri canlandıracak ve bu iki genç ailelerinin zoruyla evlendirilecek. Ferit ve Seyran’ın hayatındaki yeni dönem de dizinin eğlenceli bir hikayeye dönüşmesini sağlayacak.

Çekimlerine Ağustos ayında başlanacak olan Yalı Çapkını dizisinin yönetmenliğini Burcu Alptekin yapıyor. Dizide ayrıca usta oyuncu Çetin Tekindor da rol alıyor.

Bu arada dizinin başlaması için Şahmaran dizisinde rol alan Mert Ramazan Demir’in işinin bitmesi beklenecek.