Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi sezonun en başarılı dizisi olmayı hak etti, işte nedenleri!

Gönül Dağı dizisi sezonun en başarılı dizisi olmayı hak etti, işte nedenleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında ikinci sezonu devam eden Gönül Dağı dizisi milyonlarca izleyicinin gönlünü çaldı ve her Cumartesi akşamı da hayranlarını ekran başına getirmeye devam ediyor. Sezon başından bu yana aylardır süren maratonda Gönül Dağı dizisi her hafta çok başarılı sonuçlar almayı başardı.

atv’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisi ile birlikte sezonun en başarılı yapımı olarak öne çıkan Gönül Dağı, en güçlü rakibinin bile zaman zaman reytinglerde düşüşler yaşamasına rağmen, istikrarlı gidişatını hiç bozmadı. Tüm izleyici gruplarında çift haneli reytingleri her hafta elde etmeyi başaran tek dizi olarak Gönül Dağı’nı gösterebiliriz.

Kuruluş Osman’ın zaman zaman AB grubunda çift haneli reytinglerin altına geldiğini değerlendirir isek, bu sezonun en başarılı ve en istikrarlı dizisinin Gönül Dağı olduğu gerçeği bir kez daha ortaya çıkacaktır.

TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları hem hüzünlendiren hem neşelendiren hem de izleyenlere çok önemli mesajlar veren Gönül Dağı, setteki eğlenceli ortamıyla da farklı bir yapım olduğunu kanıtlıyor.

Gönül Dağı dizisi sezonun en başarılı dizisi olmayı hak etti, işte nedenleri! 8

Dizinin ekibi Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Orta Anadolu’nun kış aylarında ne kadar soğuk olabileceğini iyi bilenler, çalışma ortamının da ne kadar zorlu olduğunun farkındadır.

Ancak setten yansıyan kamera arkası görüntülerine bakıldığı zaman ekibin soğuk havaya rağmen ne neşesini ne de enerjisini kaybetmediğini görebilirsiniz. İzleyicilerin yoğun ilgisinin de desteği ile Gönül Dağı dizisinin bu başarısı set ortamını da kıskanılacak bir noktaya taşımış durumda.

Oyuncular ve teknik ekip artık bir aile gibi olmuş ve birbirlerine adeta sarılmış durumda. Tüm ekip dizinin başarısı için fedakarlıklar yapmayı sürdürürken, uzun çalışma saatlerini eğlenceye de dönüştürdüklerini görüntülerden anlayabilirsiniz. Dizideki çiftlere hayat veren Berk Atan, Gülsim Ali İlhan ikilisi birbirleriyle çok iyi kaynaşmış durumda.

Gönül Dağı dizisi sezonun en başarılı dizisi olmayı hak etti, işte nedenleri! 9

Aynı manzarayı Cihat Süvarioğlu ile Hazal Çağlar’da da görebilirsiniz. Ayrıca Semih Ertürk ile Nazlı Pınar Kaya da sette çok iyi bir ortama sahip…

Dizinin hem hikayesi hem istikrarlı giden reytingleri hem set ortamı hem de izleyicilerin her alanda güçlü desteği, Gönül Dağı’nı sezonun en başarılı yapımı olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya koyuyor.