Ana sayfa Dizi Haberleri Oyuncu Nesrin Cavadzade itiraf etti; Hayatımın en huzurlu dönemindeyim!..

Oyuncu Nesrin Cavadzade itiraf etti; Hayatımın en huzurlu dönemindeyim!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Üç Kuruş dizisinde ‘Bahar’ karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade hayatının en huzurlu, mutlu ve sakin dönemini yaşıyor.

Hello Dergisi için objejtif karşısına geçen ünlü oyuncu güzelliğiyle göz kamaştırdı. Derginin son sayısının kapak yıldızı olan oyuncudan dergide; Çalışkan, aklına koyduğunu yapan, zorluklarla mücadele eden, cinsiyet eşitsizliğinin karşısında dimdik duran başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade ile oyunculuktan hayata uzanan keyifli bir röportaj gerçekleştirdik” ifadeleri kullanıldı.

Ünlü oyuncu röportajda; “Şimdi olduğum halimi daha fazla kucaklıyorum. Huzurlu, mutlu ve sakinim” ” açıklamasıyla dikkat çekti.

Oyuncu Nesrin Cavadzade itiraf etti; Hayatımın en huzurlu dönemindeyim!.. 7

Nesrin Cavadzade bir süredir, Fox TV’nin Yasak Elma dizisinin setinde tanıştığı meslektaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşıyor. Ünlü çift, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında nişanlanmıştı.

Sevgilisine Datça’da romantik bir evlilik teklifinde bulunan Gökhan Alkan ‘Evet’ yanıtını almıştı. İkiliyi  birbirine çok yakıştıran hayranları düğün tarihini de heyecanla bekliyor.

Öte yandan oyuncunun ‘Bahar’ karakterini canlandırdığı Üç Kuruş dizisi yakında final yapacak. Show TV’de yayınlanan dizi planlara göre, 23 Mayıs’ta ekrana gelecek olan 28. bölümü ile final yapacak.