Ana sayfa Sosyal Medya Meğer Hande Erçel’in İtalya seyahati sadece eğlence için değilmiş!

Meğer Hande Erçel’in İtalya seyahati sadece eğlence için değilmiş!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi dünyasının son dönemlerde en başarılı kadın oyuncularından biri olan Hande Erçel İtalya seyahatiyle sosyal medyaya damgasını vurdu. İtalya’ya ablası Gamze Erçel’le giden Hande Erçel’in bu seyahatinin sebebi meğer sadece eğlence değilmiş.

Sen Çal Kapımı dizisinin dünya çapında elde ettiği başarının ardından ününün zirvesine ulaşan Hande Erçel kısa süre önce İtalya’nın Milano şehrine gitti. Sosyal medya hesabında Milano’dan fotoğraflar paylaşan Hande Erçel, bu gönderileriyle iki gündür Twitter gündeminin üst sıralarında.

Milano’da dolaşırken hayranlarıyla karşılaşan ve onlarla fotoğraf çektiren Hande Erçel’in samimiyeti İtalyanları resmen büyülemiş durumda. İtalya’dan yapılan paylaşımlar ve bunların etkileşimi sayesinde Hande Erçel Filipinlerde bile gündemin üst sırasına yerleşti.

Meğer Hande Erçel’in İtalya seyahati sadece eğlence için değilmiş! 7

Herkes Hande Erçel’i İtalya’ya gezmek için gittiğini sanıyordu ancak meğer öyle değilmiş. İddialara göre Hande Erçel İtalya’ya iş görüşmeleri yapmak için gitmiş. Ve bu görüşmeleri de çok verimli geçmiş. Güzel oyuncu hazır gitmişten İtalya’nın tadını da çıkarmayı ihmal etmiyor.

Hande Erçel’in İtalya’da yaptığı anlaşmalar büyük merak konusu. Muhtemelen ülkede reklam anlaşması yapan oyuncunun yeni projeleri çok yakında ortaya çıkacaktır. Bu yeni projeler sayesinde Hande Erçel ülkedeki ününe ün katacak.

Güzel oyuncu Hande Erçel, dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Kerem Bürsin ile geçtiğimiz haftalarda ilişkisini sonlandırmıştı. Bir süredir magazin basınından uzak kalan Hande Erçel, geçen hafta Hadise ile evliliğin eşiğinden dönen meslektaşı Kaan Yıldırım ile görüntülenince aşk iddiaları güçlendi.

Hande Erçel’in bu dedikodulardan uzaklaşmak için İtalya’ya gittiği belirtilmişti. Modanın kalbi Milano’yu tercih eden Erçel kardeşler şehirdeki tarihi ve kültürel yerleri gezerken Gamze Erçel’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar gündem oldu.