Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisi ve başrol oyuncusu Berk Atan’ın ödül gururu!

Gönül Dağı dizisi ve başrol oyuncusu Berk Atan’ın ödül gururu!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan Gönül Dağı, MGD (Magazin Gazetecileri Derneği) 26. Altın Objektif Ödül Töreni’nde iki ödül birden kazandı.

Gönül Dağı, “Yılın En Başarılı Aile Komedi Dizisi” seçilirken, dizinin başrol oyuncusu Berk Atan da “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülüne layık görüldü. Magazin Gazetecileri Derneği 26. Altın Objektif Ödül Töreni, CVK Bosphorus Otel’de 3 Ekim Pazartesi gecesi yapıldı. Ebru Akel ve Murat Güloğlu’nun sunduğu, sanat ve medya dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı gecede ünlü sanatçı Şevval Sam konser verirken Doğu Demirkol stand-up Show gösterisiyle büyük beğeni topladı.

2022 yılının en başarılı magazin gazetecileri ve yıla damgasını vuran yapımların ödüllendirildiği geceye, Gönül Dağı Yapımcısı Ferhat Eşsiz, senarist Ali Asaf Elmas ve dizide Taner karakterini başarıyla canlandıran Berk Atan da katıldı.

Gönül Dağı, “Yılın En Başarılı Aile Komedi Dizisi”, Berk Atan ise “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülüne layık görüldü.

Gönül Dağı’nın ödülünü, yapımcı Ferhat Eşsiz aldı. Eşsiz, senarist Ali Asaf Elmas ve Berk Atan’ı da sahneye davet ederek ödülü tüm ekip arkadaşları adına, Gönül Dağı ailesi adına aldığını söyledi ve teşekkür etti.

Senarist Ali Asaf Elmas ve Berk Atan da bozkırdaki Anadolu insanının yaşamlarından kesitlere ışık tutan, her hafta milyonlarca izleyiciyi TRT 1 ekranlarına kilitleyen Gönül Dağı’na ödül veren Magazin Gazetecileri Derneği’ne teşekkür ettiler.