Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT1 dizileri Gönül Dağı, Kasaba Doktoru ve Balkan Ninnisi ödüllendirildi

TRT1 dizileri Gönül Dağı, Kasaba Doktoru ve Balkan Ninnisi ödüllendirildi

tarafından ker_def

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenen Altın Objektif Ödülleri’nin sahipleri belli oldu. TRT 1’in izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisi, yılın en iyi komedi dizisi seçildi. Dizinin başrol oyuncularından Berk Atan yılın en iyi komedi dizisi erkek oyuncusu ödülünü aldı.

Önceki gün düzenlenen ödül töreninde yılın en iyi dram/ uyarlama dizi ödülünü Kasaba Doktoru aldı. Kasaba Doktoru dizisinin başrol oyuncularından Hazal Subaşı en iyi kadın oyuncu ödülünü, Deniz Can Aktaş ise yılın en iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi oldu.

TRT1 dizileri Gönül Dağı, Kasaba Doktoru ve Balkan Ninnisi ödüllendirildi 8

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’nun bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “Best Of Rumeli 2022” ödül töreninde ise TRT 1’in sevilen dizisi “Balkan Ninnisi” yılın en iyi dizisi ödülünü aldı.

TRT 1’in uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen ve büyük beğeni toplayan dizisi “Balkan Ninnisi”, Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu tarafından “En İyi Dizi” ödülüne layık görüldü.

3 Ekim Pazartesi akşamı (dün) İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen “Best Of Rumeli” Ödül törenine, iş, sanat ve medya dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Rumeli kökenli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği törende, Balkan kültürünü sergileyen mini konserler, yerel dans gösterileri yer aldı.

TRT1 dizileri Gönül Dağı, Kasaba Doktoru ve Balkan Ninnisi ödüllendirildi 9

Ebru Destan ve Yusuf Emini’nin sunduğu ödül töreninde TRT’in Balkanlar’da Üsküp’te çekilen dizisi “Balkan Ninnisi” “En İyi Dizi” seçildi. Her hafta Salı akşamları TRT 1 ekranlarına gelen, yapımcılığını Uğur Uzunok ve Yalçın Arı’nın üstlendiği dizinin ödülünü, başrol oyuncuları Erdal Özyağcılar, Merih Öztürk ve Selviye Hürriyet aldı.

Ödül töreninde ilgi yağmuruna tutulan oyuncular bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek davetlilerle sohbet ettiler.

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’na böyle güzel bir ödüle layık gördükleri için teşekkür eden Merih Öztürk, “Ödülü tüm Balkan Ninnisi ekibi adına alıyoruz. Yapımcılarımız Uğur Uzunok ve Yalçın Arı da selam ve sevgilerini gönderdi. Balkanlar’da çekilen ve o renkli, güzel kültürü sergilediğimiz Balkan Ninnisi’ni ödüllendirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.