Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi yeni sezonda bir ilki gerçekleştirdi, reytinglerde eski günlere dönüş çok yakın!

Gönül Dağı dizisi yeni sezonda bir ilki gerçekleştirdi, reytinglerde eski günlere dönüş çok yakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiğinde izleyicilerin gönüllerinde taht kuran ve tiryakileri hızla çoğalarak her hafta “1 Numara” olan Gönül Dağı, 70. Bölümünde yine zirvenin yıldızı oldu.

Üçüncü sezonuyla da yine milyonlarca dizi hayranını TRT1 ekranına çekmekte olan Gönül Dağı dizisi, yeni dönemde önceki sezonlarda elde ettiği reytinglerden daha düşük oranlar aldı. Eylül ayında izleyici ile yeni bölümleri ile buluşmakta olan dizi, 1 Ekim Cumartesi günü yine reytinglerin birincisiydi.

Tüm rakiplerinin önünde tüm izleyici gruplarında açık ara farkla en iyi reytingleri alarak birincilik kürsüsüne oturan Gönül Dağı dizisi, bu sezonun en başarılı reyting oranlarını da elde etti. Üçüncü sezonda ilk kez çift haneli reyting oranlarına çok yaklaşan dizi, önümüzdeki haftalarda 10’un üzerine çıkması muhtemel reytingleri ile önceki iki sezonun başarısını tekrarlamış olacak.

Gönül Dağı’nın 2022 yılı Eylül ayı itibariyle yayınlanan tüm diziler içinde ilk kez çift haneli oranlara bu kadar çok yaklaşan dizi olması da dikkatlerden kaçmadı. Bu yüksek reytinglerin tüm izleyici gruplarında gerçekleşmesi de dizinin bütün sosyal ve ekonomik insan kümelerinde aynı ilgiyle takip edildiğini kanıtlıyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, yeni sezonda da gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam edecek.