Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk’ün başrolünde Yazgı dizisi nasıl başlayacak?

Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk’ün başrolünde Yazgı dizisi nasıl başlayacak?

tarafından ker_def

Yapımını Acun Medya’nın üstlendiği, başrollerini Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk’ün paylaştığı, yürütücü yapımcılığını Akn Film’in üstlendiği “Yazgı” 3 Ekim Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün TV8’de yayınlanacak. İlk bölüm öncesinde dizi ekibinin heyecanı büyük.

Hakan Şahin’in yönetmenliğini yaptığı Yazgı, günlük bir dizi olduğu için çekimleri de bir hayli yoğun bir tempoda devam ediyor. Erkan Meriç, uzun bir aradan sonra yeniden günlük dizilere dönüş yaparken, yeni partneri Yağmur Öztürk ile uyumu da merakla bekleniyor.

Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk'ün başrolünde Yazgı dizisi nasıl başlayacak? 8

Yazgı dizisinin 3 Ekim pazartesi günü saat 13.00’da yayınlanacak olan ilk bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Bazı detaylar ortaya çıktı. 1.Bölüm özet bilgileri şöyle: Yıllar önce Trabzon’da bir doğumhanede aynı saatlerde doğum yapan iki kadın. Biri Kerime, diğeri Ayfer. Yusuf kızının olacağını öğrendiği günden itibaren korkunç planını devreye sokar. Ayfer’in oğlu ile Kerime’nin kızı, Yusuf’un ihtirasları yüzünden gerçek annelerinden koparılır.

Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk'ün başrolünde Yazgı dizisi nasıl başlayacak? 9

Trabzon’ da doğan Dünya bebek çok güzel bir avukat, Umut bebek ise başarılı ve yakışıklı bir mimar. Kader onları doğdukları gün bir araya getirir. Kader onları birbirlerinin ailelerine teslim eder. Yıllar sonra tekrar bir araya gelirler. Şimdi bütün sırların çözülme zamanı. Çünkü hiçbir sır baki değil, mutlaka çözülür.

Yazgı dizisinin oyuncu kadrosunda ise ayrıca şu isimler buluştu: “Alper Türedi, Elvan Boran, Buket Dereoğlu, Numan Çakır, Ufuk Kaplan, Cem Baza, Derya Kurtuluş Oktar, Hülya Diken, Ceren Yavuz, Halil İbrahim Yılmaz, Melih Özkaya, Zeynep Utku, Denisa Gültekin, Yasemin Nur Öztürk ve Cemal Gönen.”

“Yazgı” 3 Ekim Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün TV8’de.