Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde 4. sezona ilk ışık yakıldı, hikayede büyük değişimin ayak sesleri geldi!

Gönül Dağı dizisinde 4. sezona ilk ışık yakıldı, hikayede büyük değişimin ayak sesleri geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi 3. sezonunda da oldukça başarılı sonuçlar alıyor. TRT1 ekranlarında izleyicilerle en son 90. bölümü buluşan dizinin hikayesinde ise bir süredir izleyicilerin eski günleri aradıklarına yönelik eleştirileri var.

Dizinin senaryosunun zayıflamaya başladığını ve yeni gelen karakterlerin yeterince güçlü olmadığını düşünenler, özellikle Dilek karakterinin ayrılmasının ardından hikayenin ritminin düştüğüne inanıyor.

Birçok dizi hayranı Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek karakterinin hikayedeki gücünün yeni senaryo atakları ile doldurulamadığı düşüncesinde. İşte bu noktada bir süredir diziye yönelik hikayenin yeterince iyi akmadığına yönelik eleştiriler de gelmekteydi.

Bu durumun etkilerini de reytinglerde görmekteyiz. Artık Gönül Dağı dizisinin çift haneli reytingler almakta uzaklaşmaya başladığını ve en çok izlenen dizi olma unvanını önce Yalı Çapkını’na geçen hafta da Kızılcık Şerbeti’ne kaptırdığını görüyoruz.

İşte bu noktada Gönül Dağı dizisinin senaristlerinin ciddi bir atak yapması şart. Bu atağın ilk izleri de 90. bölümde geldi. Bir süredir hikayede mutsuzlukları ile öne çıkan Asuman ve Ramazan’ın hikayesinin çok daha farklılaşacağına yönelik işaret var.

Gönül Dağı dizisinde 4. sezona ilk ışık yakıldı, hikayede büyük değişimin ayak sesleri geldi! 7

Hazal Çağlar’ın ilk dizi deneyimi olan Gönül Dağı dizisindeki Asuman performansı gayet başarılı bulunuyor. Cihat Süvarioğlu ise partnerinden daha tecrübeli ama bu dizi sayesinde de milyonların sevgisini kazanan birisi haline geldi.

İşte bu noktada senaryoya Asuman ve Ramazan’ın bebeklerine kavuşması ve çocuk üzerinden hikayenin hem sevgi hem de espri boyutunda geliştirilmesi bekleniyor.

Ramazan, dizinin en renkli ve sevilen karakterlerinin başında geliyor. Onun babalık hallerini Gönül Dağı dizisi hayranları izlemek isteyecektir. İşte bu noktada da senaristlerin 4. sezonda Ramazan’ın babalık teması üzerinden izleyicileri yeniden ekrana çekmek gibi bir planlarının da olabileceği değerlendiriliyor.