Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde istifa depremi nasıl çözülecek?

Gönül Dağı dizisinde istifa depremi nasıl çözülecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinin şimdiye kadar yayınlanan 18 bölümü büyük ilgi gördü. Elde ettiği başarılı reytinglerle göz dolduran dizi, bu sezonun en iddialı yapımlarından birisi konumuna geldi.

Anadolu’nun bozkırında sevda ve hayat mücadelesini anlatan, verdiği mesajlarla da izleyicileri geçmişe götüren dizinin başarılı bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizideki tüm oyuncular, karakterlere iyi oturmuş olması ile dikkat çekiyor. Dizinin 19. yeni bölümü ise 6 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde hem istifa depremi var hem de Erkan bir kuyuda mahsur kalıyor ve Sefer ile Zahide onu bulmak için büyük mücadele sergiliyor.

Hem eğlenceli sahneleri hem de duygusal anları ile izleyicilere farklı duygular yaşatacak olan dizide, Çiritçi Abdullah’ın 19. bölüm 2. fragmanına yansıyan şu sözleri de çok ilgi gördü: “İnsan kendi kazdığı kuyudan anca kendi tırnakları ile çıkabilir. Her insanın bir kuyusu vardır, o kuyudan çıkamıyorsun. Mısır’a sultan olmanın hayalini kurmayacaksın.”

Gönül Dağı dizisinde istifa depremi nasıl çözülecek? 7

Belediye Başkanı Münir bey karakterini Ege Aydan başarıyla canlandırıyor. Yeni bölümde Münir beyin istifası herkesi sarsacak. Bakalım kahramanlarımız Münir beyi bu kararından döndürebilecek mi? Bir kuyuya düşen Erkan bulunacak mı?

İşte Gönül Dağı dizisinin 19.bölümünden 2. fragman:

İşte Gönül Dağı dizisinin 19.bölümünde yaşanacakların özeti:

“Babasıyla ilgili yeni bilgilere ulaşan Dilek, soluğu Taner’in yanında alır. Taner’le birlikte araştırma içindeyken Halime’nin, Taner’le konuşmadığını öğrenir. Bu durumu çözmek isteyen Dilek, Halime’nin katı yüzüyle karşılaşır. Hem babasının gizemi, hem de Taner’le ilişkisindeki sıkıntılar, Dilek’i bir bilinmezin içine çeker ve onu yalnızlaştırır. Bunu gören Taner’in, Dilek’e yapacağı büyük sürpriz ne olacaktır?

Halk Eğitim Merkezi faaliyete geçmiştir. Ancak teknik imkansızlıkları da beraberinde getirmiştir. Gülsüm öğretmen, soluğu Taner ve amcaoğullarının yanında alır. Amcaoğulları, Halk Eğitim Merkezi’nin problemini çözebilecek midir?

Elektrik santralının açılışında hüsrana uğrayan Münir Bey, istifa eder. Kimse onu kararından vazgeçiremeyince iş Ramazan’a düşer. Ramazan’ın çabası sonuç verecek midir?

Yaşadığı ağır duyguların etkisinde olan Erkan, evden kaçar. Herkes köşebucak Erkan’ı ararkan, Sefer onu bir kuyunun içinde bulur. Sefer, ölümle burun buruna olan Erkan’ı kurtarıp Gedelli’ye getirebilecek midir?