Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüs ile sarsılan Yasak Elma dizi setinde neler oluyor?

Koronavirüs ile sarsılan Yasak Elma dizi setinde neler oluyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma, iyi performanslar sergilemeye devam ediyor. 100 bölümü geride bırakarak önemli bir başarı elde eden dizinin setinde de hem yoğun bir çalışma var hem de eğlenceli anlar yaşanıyor.

En son Eda Ece ile birlikte bazı set çalışanlarının koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Bu duruma rağmen dizinin çekimleri durmadı. 101. bölümü pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma’nın çekimlerinde neler yaşandığı da ortaya çıktı.

99. bölümün çekimleri sırasında kamera arkasında neler yaşandığı ile ilgili görüntüler dizinin youtube kanalında paylaşıldı. Oyuncuların makyaj yaparak sahnelere hazırlandıkları andan, sahnelerin çekildiği ortama kadar yoğun emek videoya yansıdı.

Set ekibinin koronavirüs önlemleri çerçevesinde maskeleri ile çalıştığı sette, oyuncuların sahne aralarından eğlenceli anları da videoya yansıdı.

Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Nilperi Şahinkaya gibi ünlü isimlerin buluştuğu dizinin setinde hummalı bir çalışma görülüyor. Yasak Elma’nın başarısının arkasında da hem hızla değişen senaryosu hem de yoğun tempoda çalışan tüm ekibin özverisi yatıyor.

İşte Yasak Elma dizisinde 99.bölüm kamera arkası görüntüleri: