Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde Kenan ve Elif’i sürprizler bekliyor!

Gönül Dağı dizisinde Kenan ve Elif’i sürprizler bekliyor!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan Gönül Dağı’nın yetmiş dokuzuncu bölümü 24 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar: Amcaoğulları dedelerinden kalan araba ile geçmişten gelen destek sayesinde tekrar motive olurlar. Amcaoğulları, yakın zamanda gerçekleşecek yarışmaya katılmaya karar verirler. Yarışmada neler olacaktır?

Halime öğrendiği gerçeklerle bir karar vermeye yönelir. Bu karar kimleri etkileyecektir? Selma Öğretmen, Divane’yi kulübesinde hasta bir şekilde bulur. Rüyasında bir yolculuğa çıkan Divane yolculuğunu tamamlayacak mıdır?

Kenan ve Elif’in ziyarete gittikleri köyde işler ilginç hale gelir. İkili köylülere nasıl yardım edecektir?

Zahide, Erkan’ın gitmesinden dolayı üzülmek yerine gurur duymaya karar verir. Erkan, zorluklarla başa çıkmaya çalışırken haberlerde maça giden takımın otobüsün kaza haberi gelir. Erkan yaşayacak mıdır?

Selami’nin ticari girişimleri başarısızlıkla sonuçlandığı için Keriman tarafından evden kovulmuştur. İkilinin barışmasına kim yardım edecektir?

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi gibi önemli isimler bulunuyor.

Gönül Dağı’nın yetmiş dokuzuncu bölümü, 24 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…