Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinde olaylar olaylar, farklı duygularla sarsılacaksınız!

Gönül Dağı dizisinde olaylar olaylar, farklı duygularla sarsılacaksınız!

tarafından ker_def

Her hafta Cumartesi akşamları milyonlarca izleyiciyi TRT 1 ekranları önünde buluşturan Gönül Dağı hayranları gün geçtikçe artıyor, reyting rekorları kıran dizi başarısını kazandığı ödüllerle de taçlandırıyor. Magazin Gazetecileri Derneği 26. Altın Objektif Ödül Töreninde “Yılın En Başarılı Aile Komedi Dizisi” seçilen Gönül Dağı, Berk Atan’a da “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünü kazandırdı.

Gönül Dağı’nın, 8 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek 71. Bölümü, yine heyecanlı, duygusal ve eğlenceli sahneleriyle ilgi odağı olacak.  Yeni bölümde birbirinden farklı olaylar izleyeceksiniz. Karakterler çok farklı noktalara savrulacak ve izleyiciler farklı duyguları bir arada yaşayacak. İşte 71. yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili tüm detaylar:

DİVANE’NİN GİZEMLİ SIRLARI ÇÖZÜLÜYOR…

Bu haftaki bölümde, eşinin mezarı karanlıkta kalmasın diye kalburla güneş taşıyan Divane’nin (Sait Seçkin) gizemli sırları çözülüyor. Ciritçi Abdullah’ın (Yavuz Sepetçi) iyileşmesine yardımcı olan eski dostu Dursun Çavuş, yıllardır sakladığı sırları onunla paylaşıyor.

Gözleri kör olan karısını iyileştirecek parayı kazanmak için gurbete giden ve döndüğünde onun vefatını öğrenen, kendini kaybederek dağlara kaçan Divane’nin bilinmeyen hikayesi bu hafta Gönül Dağı’nda… Karısının mezarının yanına kulübe yapan ve tüm gençliğini kalburla ona güneş taşıyarak geçiren Divane’nin bir çocuğu var mıydı? Varsa bu çocuk nerede? Hepsini bu haftaki bölümde izleyeceğiz.

Gönül Dağı dizisinde olaylar olaylar, farklı duygularla sarsılacaksınız! 8

VEYSEL, ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞABİLECEK Mİ?

Veysel’i (Semih Ertürk) hapisten kurtaracak tanıklığı yapacak Rıfat’ın (Hüseyin Sevimli) raporlu olduğu ortaya çıkınca hayal kırıklığı yaşayan Kaya ailesi için bu bölümde umut ışığı beliriyor. Doktor Kenan (Serkan Kuru), Rıfat’ın tekrar heyete girerek akli melekelerinin yerinde olduğunu ispatlamaya çalışıyor.

Kardeşini özgürlüğüne kavuşturmak için var gücüyle çalışan Kenan’ı bekleyen tehlike ne? Rıfat, akıl sağlığı yerindedir raporunu alabilecek mi? Bu raporu alınca tanıklığını savcı kabul edecek mi yeni bölümde izleyeceğiz.

Gönül Dağı dizisinde olaylar olaylar, farklı duygularla sarsılacaksınız! 9

ASUMAN, MÜZİK OKULU SEÇMELERİNİ KAZANABİLECEK Mİ?

Gedelli’ye açılan müzik yüksek okulu için seçmelere hazırlanan Asuman (Hazal Çağlar), beklenmedik bir sürprizle karşılaşıyor. Asuman’ın hayallerini gerçekleştireceği bu elemelere hazırlanmasında Ramazan’ın (Cihat Süvarioğlu) ilginç fikirleri olacak bunları 71. Bölümde seyredeceğiz.

ZAHİDE VE SEFER ARASINDA ESEN SERT RÜZGARLAR DİNECEK Mİ?

Ölen kocası Fikret’in babası olduğunu öğrendiğinde Kasım’ın (Cengiz Sezgin) çiftliğini terkeden ve onun parasını da almayan Zahide (Ecem Özkaya) ve Sefer (Ferdi Sancar) arasına kara bulutlar giriyor… Kasım’ın çok hasta olduğunu öğrenen Sefer’in, onun torunlarıyla vakit geçirmesi için Zahide’yi ikna etme çabaları ters tepiyor. İkilinin arasına giren bu sorun çözülecek mi, Zahide’nin bu konudaki inadı kırılacak mı yeni bölümde izleyeceğiz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.