Ana sayfa Dizi Fragmanları Çok iyi reyting çıkışı yapan Yalı Çapkını dizisinde İstanbul macerası başlıyor!

Çok iyi reyting çıkışı yapan Yalı Çapkını dizisinde İstanbul macerası başlıyor!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu “Yalı Çapkını” yeni bölümüyle Cuma akşamı Star’da… Seyran’ın İstanbul Macerası Başlıyor… İkinci bölümü ile muhteşem bir reyting çıkışı sergileyen dizinin üçüncü bölüm sonuçları da şimdiden heyecanla bekleniyor.

7 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümün konusu ise şöyle; Düğünden sonra İstanbul’a gelen Seyran; hem Korhanların düzenine alışmaya hem de yeni ailesini benimsemeye çalışmaktadır. Halis Ağa’nın ise aklında Ferit ile ilgili yeni bir plan vardır. Antep’te Suna hakkında çıkan söylentiler Kazım’ı sinirlendirir ve bir karar almaya iter.

Çok iyi reyting çıkışı yapan Yalı Çapkını dizisinde İstanbul macerası başlıyor! 7

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken diğer oyuncu kadrosunda ise şu isimler bulunuyor:

“Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. “ Yalı Çapkını”, yeni bölümüyle 7 Ekim Cuma günü Star’da!