Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde önemli bir yenilik var!

Gönül Dağı dizisinde önemli bir yenilik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen TRT1 dizisi Gönül Dağı, son dönemde koronavirüs sorunları ile uğraşmaya devam ediyor. Sette Eser Eyüboğlu ve Berk Atan’ın üst üste virüse yakalanması nedeniyle çekimler aksamıştı. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekileri süren Gönül Dağı dizisi her hafta hayranlarına heyecanlı ve neşeli anlar yaşatmaya da devam ediyor.

TRT1’in son dönemdeki dizi atağında Gönül Dağı’nın da yeri büyük. Gülsim Ali ve Berk Atan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide önemli isimler buluştu ve karakterler de kendilerini çok sevdirdi… Hal böyle olunca da Gönül Dağı dizisinin reytingleri çok yüksek geliyor.

Köprü Film imzalı dizinin ekibine de yeni bir ismin daha katılacağı ortaya çıktı. En son Ruhi Sarı’nın Fikret karakteriyle hikayeye dahil olmasının ardından bir yeni karakter de Gülsim Ali’nin canlandırdığı Dilek karakterinin etki alanında yer alacak..

Gönül Dağı dizisinde önemli bir yenilik var! 7

Dilek karakterinin babası Ali’yi canlandıracak olan isim belli oldu. Ergun Kuyucu, dizinin ekibine dahil oluyor. Dilek ile Taner’in evlenmesi konusu gündemde ve yeni karakterin de bu ikiliye karşı tavırları merakla bekleniyor.

Dizinin 10 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak olan 23. bölümünden 2. fragmanı da videodan izleyebilirsiniz. Koronavirüs sorununa rağmen eldeki 2 stok bölüm, yayında herhangi bir sorununun yaşanmasını engelleyecek. Dizi 29.bölüm itibari ile de sezon finali yaparak yaz arası verecek.