Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde kötü haber tez yayıldı!

Benim Adım Melek dizisinde kötü haber tez yayıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinin hayranları çok üzgün… 2 sezondur yayınlanmakta olan dizinin şimdiye kadar 60 bölümü ekrandaki yerini aldı.

Hikayesi ve oyunculuk performansları ile dikkat çeken dizi, ilk sezonunda çok geniş bir izleyici kitlesine hitap etmişti. Ancak ikinci sezonda düşüş yaşayan dizi, ortalamanın altında aldığı reytinglerle de dikkatleri çekiyordu.

Nehir Erdoğan, Kutsi, Mehmet Çevik, Nizam Namidar, Kaan Çakır gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri de Gaziantep’te gerçekleştirildi. Ancak diziyle ilgili kötü haber geldi ve hızla da yayıldı. Dizi hayranları final gerçeği ile yüzleşiyor…

Melek ve Halil’in daha yeni kavuşmuşken ve onların hayatlarına dair de çok güzel sahneler görmeyi umut eden dizinin hayranlarının ne yazık ki, hevesleri kursaklarında kalacak. Çünkü TRT1, diziyi 6 bölüm sonra bitirme kararı aldı.

Benim Adım Melek dizisinde dün akşam 60. bölüm yayınlandı ve finale bir adım daha yaklaşıldı… Ekranlara veda etmeye hazırlanan dizinin başarılı bir oyuncu kadrosu vardı ve yoğun da bir emek verilerek çekiliyordu. Dizinin hikayesine yönelik zaman zaman eleştiriler olsa da izleyiciler büyük bir ilgi ve tutku ile Benim Adım Melek için TRT1 ekranına geçiyordu.

Ancak geride sadece 6 bölüm kaldı. 14 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 61. bölümden ilk fragman da yayınlandı.