Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde her şeyi alt üst eden karar ortaya çıktı!

Son Yaz dizisinde her şeyi alt üst eden karar ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Son Yaz, 15. yeni bölümü ile ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. 9 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizide yine izleyenleri mest edecek sahneler geliyor.

Senaristler öyle bir karar verdi ki, hikayenin altı üstüne gelecek. Akgün’ün bir ağabeyinin olduğu ortaya çıkacak. Savcı Selim, Selçuk’tan bir gerçeği öğrenecek. Akgün’ün ağabeyi var ve ortaya yeni çıkıyor… Senaristlerin hikayeyi nasıl bir noktaya taşıyacakları bu gelişme ile birlikte iyice karıştı. Akgün ile ağabeyi arasında yaşanacaklar da dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyicileri çok etkileyecektir. Akgün’ün abisi kim? İşte izleyiciler bu soruyu soruyor ve yanıtı yeni bölümde ortaya çıkacak. Senaristleri bu konuda da büyük bir ters köşe yapması bekleniyor…

Son Yaz dizisinde her şeyi alt üst eden karar ortaya çıktı! 7

Son Yaz dizisinin yeni bölümünde Akgün’ün Yağmur konusundaki kıskançlık krizini göreceksiniz. Kaan ile Yağmur’u yan yana gören Akgün’ün sinirini Kaan’dan çıkartması dikkat çekecek. İşte dizinin 15. bölümünden tüm detaylar ve yeni fragman:

Akgün ve Yağmur ayrılık sonrası yeni duruma alışmaya çalışmaktadırlar ama ikisi de acı çekmektedir. Akgün eline geçen fotoğrafın arkasında yatan hikâyenin peşine düşer ve ilk olarak Selim’i babasıyla görüşmek için ikna eder. Ama Selçuk Taşkın’ın fotoğrafa verdiği tepki çok sert olur. Akgün’ün içindeki şüphe artar.

Kaan, Yağmur ve Akgün’ün ayrıldığını duyunca bu fırsatı kaçırmaz ve Yağmur’a yakınlaşmaya çalışır. Kaan’ın bu hamlesini öğrenen Akgün hesabını sormak üzere soluğu Kaan’ın yanında alır. Kaan ve Akgün arasında çıkan kavga; Fatih, Serap, Canan ve Selim’in de bulaşmasıyla adli bir vakaya dönüşür.

Kavgayı fırsata çeviren Fatih, Akgün’ü mahkemeye verir. Selim ve Canan, Akgün’ü tutuklanmadan kurtarmak için birlikte harekete geçerler. Akgün’ün avukatlığını Canan üstlenir. Bu arada Selçuk Taşkın’ın Halil Sadi’yi aradığını öğrenen Selim bunun hesabını sormak için Selçuk’a gittiğinde sürpriz bir gerçeği öğrenecektir.