Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Kaya uzun süre bekledi, voleyi Üç Kız Kardeş dizisiyle vurup, golü attı!

Özgü Kaya uzun süre bekledi, voleyi Üç Kız Kardeş dizisiyle vurup, golü attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özgü Kaya, İstanbul Üniverisitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. 2017 yılında Adı Efsane isimli dizideki Sibel karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, gelecek vaat eden bir genç yetenek olarak görülmüştü.

Oyuncu, Mehmetçik Kutül Amare dizisindeki Zeynep karakteri ile de bir dönem yapımı tecrübesi yaşadı. Ardından ise başrol geldi. Kimse Bilmez isimli atv dizisinde Keremcem ile başrolü paylaşan oyuncu, kariyerindeki önemli bir çıkışa imzasını attı.

Kimse Bilmez’in ardından 2 yıldan uzun bir süre dinlenmeyi tercih eden ve gelen teklifleri de değerlendirmek istemeyen oyuncunun ekrana dönüşü muhteşem oldu… Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya, sadece başrol değil, aynı zamanda hikayenin de baş kahramanı. Yani dizi Türkan karakterinin yaşadığı olaylar üzerine kurulmuş durumda.

Böyle önemli bir karakteri canlandırmak ve izleyicilerin de bu kadar yoğun ilgi gösterdiği bir yapımın başrolü olmak zordur. Ancak Özgü Kaya, şimdiye kadar yayınlanan 5 bölümde rolünün hakkını verdi. İzleyiciler İclal Aydın’ın çok satan romanındaki Türkan karakterini Özgü Kaya’nın gayet başarılı şekilde canlandırdığını düşünüyor.

Özgü Kaya uzun süre bekledi, voleyi Üç Kız Kardeş dizisiyle vurup, golü attı! 7

Dizinin hikayesini yazan senaristlerin en büyük artısı ise, romanın yazarı olan İclal Aydın’ın Nesrin karakteri ile dizinin bir parçası olması. Aslında hikayeyi önce dizi senaryosu olarak düşünen İclal Aydın, televizyonda yayınlanmaya çok müsait bir roman oluşturmuş oldu…

Üç Kız Kardeş dizisinin artan reytingleri, sosyal medyadaki büyük etkileşim dalgası projenin başarılı olduğunu ortaya koyuyor. Özgü Kaya ise belki de kariyerinin en önemli döneminin içinde. Oyuncu, Türkan karakteri ile bir anda öne çıktı ve uzun süren suskunluğunu bozdu.

Üç Kız Kardeş dizisi ne kadar başarılı olur ve ne kadar bunu sürdürür ise bundan en çok Özgü Kaya pay sahibi olacak gibi gözüküyor. Ayrıca Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisinin de çok iyi bir seçim olduğunu söylemek gerekiyor.