Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde rol almak Öykü Gürman’ın hep içinde varmış!

Gönül Dağı dizisinde rol almak Öykü Gürman’ın hep içinde varmış!

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisinin beşinci sezonunda projeye katılan isimlerden birisi de Öykü Gürman oldu. Şarkıcılık performansının yanı sıra dizilerde de rol alarak kendisini geliştirmeye devam eden Öykü Gürman, en çok da Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Asiye karakteri ile akıllarda kaldı.

Öykü Gürman, oyunculuk yolculuğunda bu sefer TRT1 ekranında dört sezonda büyük başarılar elde eden Gönül Dağı dizisinin ekibine dahil oldu. Şoför Kiraz karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, diziyi daha önceden de biliyor ve bu ekip ile buluşmayı da hep arzu etmiş.

Öykü Gürman yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dizi ilk başladığında dokusu, samimiyeti çok hoşuma gitmişti. Hayatla ilgili, yaşamakla ilgili cümleleri ve insanın varoluşunu sorgulatan, maneviyatın hakikatini her daim bizlere hatırlatan bir yerden yazılıyor. İçinde olmaktan mutlu olacağım bir proje diye düşündüğümü anımsıyorum… İzliyordum… Teklif geldiğinde elbette sevindim, heyecanlandım ama dürüst olmak gerekirse İstanbul dışında olmayı pek düşünmüyordum. Konserler sebebiyle çok seyahat ettiğim için cesaretle vermem gereken bir karar diye düşündüm.

Fakat Kiraz ile ilgili öyle bir karakter analizi okudum ki karar vermemde çok etkili oldu. Kiraz’ı oynamayı, Kiraz olmayı istedim. Sevdim Kiraz’ı… Hatta birkaç yıl önce bir dijital platformda “keşke şoför Nebahat “ gibi bir karakter oynasam bile demiştim. Nasıl bir rol oynamayı isterdiniz sorusunun cevaplarından biri de benim için şoför oynamaktı… Ve oldu… Menajerimle de çok güldük hatta işi kabul edince… Resmen çağırmışım… Bir de her konserimde “Gönül dağı” türküsünü söylerim zaten… Tüm bu yollar bozkıra çıktı yani… 🙂 Bir şey katabileceğim, oynamaktan keyif alabileceğim, içime sinen bir rol için bekliyordum. İnanıyorum ki Kiraz’la yolculuğumuz çok keyifli olacak.”

Dizinin Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilmesi nedeniyle Öykü Gürman için de konser maratonu sürecinde zorluklar yaşanabilir. Ancak oyuncu İstanbul dışında çalışma konusunda Sen Anlat Karadeniz dizisinde bunu deneyimlediğini söyledi.

Öykü Gürman, “-‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinden alışığım aslında… Kendiyle vakit geçirmekten ve yalnız kalmaktan memnun olan biriyim. Bu sebeple şehir dışında olmanın, İstanbul’dan biraz uzaklaşmanın bana iyi gelen bir tarafı da var. Daha sakin, daha dingin bir moda geçmek ruhu besliyor…” açıklamasını yaptı.