Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde yeni aşk ihtimali ayrılan Utku Ateş’i akıllara getirdi!

Gönül Dağı dizisinde yeni aşk ihtimali ayrılan Utku Ateş’i akıllara getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin ilk sezonunda Zümre Meğreli ile Utku Ateş ikilisinin çok iyi uyum sağlaması dizi hayranlarını çok memnun etmişti. Ancak ilk sezonun ardından Utku Ateş hikayeye veda etti. Kendi isteği ile diziden ayrılan genç oyuncunun ardından ise izleyiciler bir aşkın yarıda kalması nedeniyle büyük üzüntü yaşadı.

Zümre Meğreli’nin daha ilk dizisinde çok etkili bir dram rolü olan Elif ile öne çıktığı Gönül Dağı dizisinde şimdi yeni bir aşk doğmaya başladı… Diziye ikinci sezonda katılan ve Serkan Kuru’nun canlandırdığı Kenan karakteri ile Elif’in aşka doğru adım adım yürüyüşleri başladı.

Gönül Dağı dizi hayranları da geçtiğimiz bölümde Kenan’ın Elif’e bakışından zaten senaristlerin böyle bir aşkı öne çıkartacaklarını anlamıştı. Dizinin 49. bölümünde Elif ile Kenan sahnesi ile birlikte bir aşkın yavaş yavaş doğmaya başladığı anlaşıldı.

Elif’in hem sevdiği Serdar’dan hem de babası olarak ortaya çıkan Arif’ten yediği darbelerin ardından iyice drama dönüşen hikayesinde bakalım Kenan nasıl bir şekilde yer alacak.

Gönül Dağı dizisinde yeni aşk ihtimali ayrılan Utku Ateş'i akıllara getirdi! 7

Serkan Kuru ile Zümre Meğreli ikilisini çok uyumlu bulmadıklarını belirten bazı dizi hayranları, Utku Ateş ile Zümre Meğreli’nin birbirlerine daha çok yakıştığını belirten yorumlar yaptı.

Elif ile Kenan aşkına doğru ilk işaretler verilirken, sosyal medyada da ElKen etiketi üzerinden bu aşkın mesajının alındığı izleyicilerin yorumları ile anlaşılıyor.