Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi dünya sahnesine çok etkili bir şekilde çıkıyor!

Kardeşlerim dizisi dünya sahnesine çok etkili bir şekilde çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinin İspanya’da yayınlanacak olması hayranlarını bir hayli mutlu etti. Son yıllarda Türk dizilerine karşı büyük bir ilgi gösteren İspanyol izleyiciler Kardeşlerim isimli dram dizisini de çok sevecektir.

Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Halit Özgür Sarı, Damla İkizoğlu, Ahu Yağtu, Simge Selçuk gibi oyuncuların bir arada bulunduğu dizinin tanıtımları Antena 3 kanalında yayınlanmaya başlandı. Sosyal medyada da yer alan bu tanıtımlarda Kardeşlerim dizisini de görenler çok şaşırdı.

İspanya’da Türk dizilerine büyük ilgi göstermesi ile bilinen Antena 3 kanalında Kardeşlerim isimli dizi Hermanos ismiyle yayınlanacak. Bugüne kadar hem genç hem de tecrübeli isimlerin çok etkili performanslar sergilediği diziye birçok ödül de verildi.

47. Altın Kelebek Ödüllerinde ‘En İyi Dizi” başta olmak üzere toplam 7 dalda ödüllendirilen Kardeşlerim dizisinin genç isimleri de üst üste çeşitli ödüller elde etti.

Hikayesi ile milyonları etkileyen dizinin yurt dışında özellikle İspanya gibi önemli bir ülkede izleyici ile buluşacak olması uluslararası alanda attığı en önemli adımlardan birisi oldu.