Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un sosyal medya pozları herkesin dilinde!

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un sosyal medya pozları herkesin dilinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde en sevilen çiftlerin başında Doruk ile Asiye karakterleri geliyor. Aşkları ile dizinin sevgi yükünü omuzlarında taşıyan bu ikili, izleyicileri de çok mutlu ediyor.

Asiye ile Doruk karakterlerinin bir ara gerilen ilişkisinin yeniden yerine gelmesi ve dizide tekrar romantik sahnelerin yer alması hayranları çok memnun etti. Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran, aralarındaki yaş farkına rağmen birbirleri ile çok uyumlu gözüküyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2005 doğumlu ve ergenlik döneminde, 16 yaşındaki bir genç kız… Kardeşlerim dizisi sayesinde geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, milyonlarca izleyiciyi etkileyen bir isim haline geldi. Sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilen oyuncu, hayatının en önemli sınavlarından birisini daha 16 yaşındayken veriyor.

Onur Seyit Yaran ise, 13 Ocak 1996 doğumlu ve 26 yaşında… Aralarında 10 yaş fark bulunan bu ikilinin lise çağında iki genci canlandırdığını hatırlatalım. Onur Seyit yaran, 26 yaşında olmasına rağmen görüntüsü ile lise öğrencisi havasını da yansıtıyor.

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun'un sosyal medya pozları herkesin dilinde! 7

Aralarındaki yaş farkına rağmen birbirlerine çok iyi uyum sağlayan ve dizinin de başarısında önemli pay sahibi olan ikilinin sosyal medyada paylaştıkları pozlara da büyük ilgi var.

Zaman zaman birlikte fotoğraf çektiren ve bunu sosyal medya hesaplarından yayınlayan ikili, hayranlarından övgü dolu binlerce yorum alıyor.

Doruk ve Asiye karakterleri gibi Su ile Onur da milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Dostlukları ile de dikkat çeken ve set dışında çok iyi anlaştıkları fotoğraflarla anlaşılan iki genç oyuncu, kariyerlerinin daha başında Kardeşlerim gibi çok sevilen bir dizide yer almanın şansını da iyi kullanıyor.