Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinde yılbaşı akşamı müzik şöleni yaşanacak!

Gönül Dağı dizisinde yılbaşı akşamı müzik şöleni yaşanacak!

tarafından ker_def

TRT 1 izleyicilerinin gözdesi, reyting rekortmeni Gönül Dağı’nın 80. Bölümü, 31 Aralık Cumartesi gecesi (Yılbaşı gecesi) saat 20:00’de ekranlara geliyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı’nın Yılbaşı gecesi yayınlanacak bölümüne, Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi İsmail Altunsaray konuk oluyor.

Taner’in (Berk Atan) oğlu Ali ve Gedelli’deki diğer çocukların sünnet töreninde sahneye çıkan Altunsaray, birbirinden güzel türküleri seslendirecek ve izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Girişimcilik ruhuyla birçok başarılı icada imza atan amcaoğulları, 80. Bölümde iş hayatı için yeni sayfa açacaklar. Hazine peşinde kazılara devam eden Hüseyin’in (Erdal Cindoruk) bulduğu kasadan çıkacak sürprizi, oğlu Taner’i evlendirmeye teşebbüs eden Halime’nin (Şebnem Dilligil) karşılaşacağı tepkiyi, sünnetten kaçan çocukların nasıl bulunacağını Gönül Dağı’nın 80. Bölümünde izleyeceğiz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.