Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisindeki yeni karar kalp atışlarını artırır!

Gönül Dağı dizisindeki yeni karar kalp atışlarını artırır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gönül Dağı dizisinde heyecanı artıran, kalp atışlarını zıplatan gelişme! Gönül Dağı dizisi izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmaya devam ediyor. Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan dizide son dönemde izleyenler büyük bir merakla Elif – Yaşar -Serdar üçgeninde neler yaşanacağını merak ediyor. Dizinin hayranları Elif ve Serdar ikilisinin bir aşk yaşamasını çok arzu ediyordu. Dizinin senaristlerinin de seslerini duyması ve senaryonun izleyicinin arzu ettiği yönde ilerlemesi önemli bir heyecan konusu oldu.

Zümre Meğreli ile Utku Ateş’in canlandırdığı Elif ile Serdar aşkının önünde ise Yaşar var… Ancak yüzük atan ve Yaşar ile evlenmek istemediğini yüzüne söyleyen Elif, çok kararlı. Bu önemli kararının da temel nedeni Serdar değil. Yaşar’ı sevmemesi. Gönül Dağı dizisinin 20. bölümünde Elif ile Yaşar sahnesi izleyiciler tarafından büyük dikkat ile takip edildi.

Elif, içindekileri Yaşar’a bir bir döktü… Yaşar kabul etmek istemiyor… “Beni kimse terk edemez” diyerek Elif’in kolundan tuttuğu gibi götürmek isteyen Yaşar, hayatının hatasını yaptı. “Ben bitti demeden bitmez” diyerek hastane önünde Elif’i çekiştiren Yaşar’a dersini veren ise yine Serdar oldu.

Gönül Dağı dizisindeki yeni karar kalp atışlarını artırır! 7

Olay yerine gelen Serdar, Elif’in adeta kurtarıcısı oldu. Bu durum dizinin hayranlarına göre iki karakteri birbirlerine daha çok yakınlaştırdı. Yaşar ise “Sizinle görüşeceğiz” diyerek tehditlerini savurmayı ihmal etmedi.

Elif ile Serdar ikilisinin bundan sonra ne yaşayacakları merakla bekleniyor… Dizi hayranları, ikilinin sahnelerinin daha da artmasını istiyor…

“Serdar ve Elif’in birlikte olduğunu görmek istiyoruz” diye yorum bırakan Gönül Dağı hayranları, iki karakteri birbirine çok yakıştırıyor. Serdar’ın Elif’e karşı ses tonu bile izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

İşte Gönül Dağı dizisi hayranlarının kalp çarpıntısı yaşadığı o sahne: