Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan’a izleyicinin sorusu herkesin merak ettiği konuyu açıklığa kavuşturdu!

Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan’a izleyicinin sorusu herkesin merak ettiği konuyu açıklığa kavuşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan, uzun yıllardır sektörde yer alan ve bugüne kadar da birçok rolü canlandırarak kendisini kanıtlamış birisi. Özellikle son iki sezondur Gönül Dağı isimli diziyle birlikte yeniden çıkış yaşayan oyuncu, 65. bölümde sezon finali yapacak diziye veda kararı aldı.

Gönül Dağı dizisinde geçen 2 sezonda milyonlarca hayranından performansı ile alkış alan oyuncu, Berk Atan ile de çok iyi bir partnerlik süreci geçirdi. Dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir ilinin Sivrihisar ilçesindeki yaşam koşullarına alışmakta zorlanan ve İstanbul’daki yaşantısını özleyen oyuncu için bu konu ayrılık için en önemli etkenlerden birisi oldu.

Gülsim Ali İlhan, Onedio youtube kanalına konuk oldu ve hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Oyuncuya ilk sorulan soru aslında bugüne kadar birçok kişinin de merak ettiği bir detaydı. “Gülsim senin soyadın İlhan mı, yoksa Ali mi?” şeklindeki soruya oyuncu şu yanıtı verdi:

“Bulgaristan’da doğup büyüdüm ben. Bulgaristan’da ikinci isim olarak Babanın ismi yazılır. Benim de babamın ismi İlhan. Soyadımız da Ali… Aslında İlhan benim adım değil.”

Ünlü oyuncu bu açıklama ile birlikte herkesin merak ettiği detayı açıklarken, bu konunun başına büyük dertler açtığı da ortaya çıktı. Oyuncu yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Çok karşılaşıyorum bazen İlhan bey diye telefon açanlar mı?. Hastanede beklerken ‘İlhan beyi alalım’ derken ben çıkıyorum.”

Ünlü oyuncu kendisi hakkında bir başka merak edilen konuya da açıklık getirdi. Çince ve Japonca bildiği çeşitli mecralarda yazıyor ama bunun gerçekliği var mı?

Gülsim Ali İlhan, “Küçükken okulda bizim zorunluydu. Japonca veya Çince… Ben de Çince’yi seçtim. Çok az biliyorum. Öğreniyordum, yazmasını, alfabelerini öğrenmeye çalışıyordum. Ama konuşabiliyor muyum, hayır.”