Ana sayfa Dizi Haberleri Efsane dizi Çukur’un iki asi karakteri yeni bir projede bir araya geldi!

Efsane dizi Çukur’un iki asi karakteri yeni bir projede bir araya geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın çektiği Çukur final yapalı çok oldu ancak herkesin hala hafızasında. Daha da uzun süre hafızalarda kalacak gibi görünüyor. Çukur’un oyuncuları bugün ayrı ayrı projelerde. Ancak iki oyuncusu yeni bir projede yeniden bir araya geldi.

Çukur dizisinin Cumali Koçovalı’sı Necip Memili ve Celasun’u Kubilay Aka bu kez bir film projesinde bir araya geldi. İki oyuncu aylar sonra yeniden aynı sette çalışıyor. İki başarılı oyuncunun rol aldığı Annesinin Kuzusu isimli film çekimlere başlandı.

Efsane dizi Çukur’un iki asi karakteri yeni bir projede bir araya geldi! 8

Yönetmenliğini yine son dönemin ön plana çıkan ismi olan Umut Evirgen’in üstlendiği filmin başrollerinde Necip Memili ve Kubilay Aka’nın yanı sıra Selin Şekerci ve Hatice Aslan var. Yani filmin oyuncu kadrosu oldukça iddialı.

Filmin senaristliğini ise Feride Çiçekoğlu üstleniyor. 1989 yılında çekilen ve birçok ödüle layık görülen unutulmaz film Uçurtmayı Vurmasınlar’ın senaryosunu yazan Feride Çiçekoğlu bugüne kadar birçok başarılı filme imza attı. Annesinin Kuzusu, henüz konusuyla ilgili hiçbir bilgi olmasa da senaryosuyla da yazarı sebebiyle çok iddialı. Annesinin Kuzusu, tamamlandığında film festivallerine katılacak.

Efsane dizi Çukur’un iki asi karakteri yeni bir projede bir araya geldi! 9

En son Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisinde Bulut karakterini canlandıran Kubilay Aka Vatanım Sensin dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Aka, Vatanım Sensin dizisinden sonra Çukur’da Celasun’u canlandırdı. Çukur’un hiç dışına çıkmamış yakışıklı ve öfkeli bir delikanlı olan Celasu, düzene karşı ve asi bir karakterdi.

Necip Memili’nin canlandırdığı Cumali Koçovalı ise Necip Koçovalı’nın en büyük oğluydu. Çok sert ve asi bir karakter olan Cumali Koçovalı, Çukur’u eline geçirmek için elinden geleni yapan, etrafına korku salan çok acımasız bir adamdı.