Ana sayfa Sosyal Medya Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar izleyiciyi etkisi altına aldı!

Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar izleyiciyi etkisi altına aldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Daha önce Emmy ödüllü Şahsiyet dizisine imza atan yönetmen Onur Saylak’ın yeni mini dizisi Uysallar dün Netflix’te yayınlanmaya başladı. Tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran dizi hikayesi ve oyunculuklarıyla herkesten tam not aldı. İzleyiciler Uysallar’ın etkisinden kurtulamadı.

Uysallar dizisinin senaristliğini, Türkiye’nin en başarılı yazarlarından Hakan Günday üstleniyor. Ay Yapım imzalı dizinin oyuncu kadrosu çok güçlü. Dizinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi usta isimlerin yanı sıra Songül Öden, Öner Erkan, Serkan Altunorak ve İbrahim Selim yer alıyor.

Dizinin baş karakteri Öner Erkan’ın canlandırdığı Oktay Uysal, çok büyük bir firmada mimar olarak çalışıyor. İki çocuk babası olan son derece lüks hayata sahip Oktay Uysal, yaşadığı hayatın baskısı altında ezilmeye başlıyor. Ve çareyi geceleri, gençliğinde olduğu gibi bir Punk’çıya dönüşmekte buluyor.

Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar izleyiciyi etkisi altına aldı! 10

Uysallar dizisi Netflix’te yayınlanır yayınlanmaz birçok kişi tarafından izlendi. Sekiz bölümden oluşan mini dizi birçok kişi tarafından çok etkileyici bulundu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizinin izleyiciyi etkisi altına aldığı belirtildi.

Gazeteci Ünsal Ünlü Twitter hesabından yaptığı yorumda Uysallar dizisini ne kadar beğendiğini dile getirdi. Ünlü şöyle yazdı: “Tam beklediğim gibi #Uysallar çok farklı ve güzel bir iş olmuş. @Hakan_Gunday ve @AosOnursaylak işbirliğinin iyi sonuç verdiğini #Daha ‘da görmüş ve devamını dilemiştim bir izleyici/ okuyucu olarak. Oyuncu kadrosu da gerçekten çok çok sağlam. Emeği geçen herkesi kutlarım.”

Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar izleyiciyi etkisi altına aldı! 11

Oyuncu Janset Paçal da Uysallar dizisinden çok etkilenenlerden. Diziyi çok beğendiğini söyleyen Janset Paçal, “Çok güzel iş olmuş❣️ Herkesin emeğine sağlık ???? Hayatının tamamını yaşayacak kadar cesur olanlara gelsin ????????????♥️☮️ ♾”

Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar izleyiciyi etkisi altına aldı! 12

Sosyal medyada dizilerle ilgili yorumlarıyla tanınan Tokyo Neo Vortex’in yorumu ise oldukça farklıydı: “O Kadar tuhaf bir iş ki #Uysallar neyi izleyeceğim diye düşünürken sizi peşine takıp sürüklüyor. Asla kapatamıyorsun. Garip bir eğlencesi var içinde.”

Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar izleyiciyi etkisi altına aldı! 13