Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisine hüzün çöktü, Gülsim Ali İlhan ise yeni bir heyecan yaşıyor!

Gönül Dağı dizisine hüzün çöktü, Gülsim Ali İlhan ise yeni bir heyecan yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon boyunca Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan, hikayeden ayrılmak istemiş ve 65. bölüm ile birlikte de diziye veda etmişti. İkinci sezon finalinde Dilek karakterinin ölümünün ardından, Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonu da hüzünlü başladı.

Berk Atan’ın canlandırdığı Taner karakterinin yaşadığı büyük üzüntü ve hayal kırıklığı, izleyicilerin de üzerine sindi. Gönül Dağı dizisinin 3 Eylül Cumartesi günü yayınlanan 66. bölümünde Dilek’in ölümünün acısı yer aldı. Taner’in aşkının ardından yaşadığı büyük boşluk ile birlikte ortada kalan bir bebeğin de hikayesi izleyicilerin yüreklerini yaktı.

Gönül Dağı dizisine hüzün çöktü, Gülsim Ali İlhan ise yeni bir heyecan yaşıyor! 8

Gönül Dağı dizisinin hikayesinde böyle büyük hüzün yaşanırken ve izleyiciler de Dilek karakterinin arkasından gözyaşı dökerken, Gülsim Ali ilhan ise yeni proje heyecanı yaşıyor. Bulgaristan doğumlu olan başarılı oyuncu, diziden ayrıldıktan sonra yaz tatili için bu ülkeye gitti.

Ailesinin halen Bulgaristan’da yaşadığını belirten Gülsim Ali İlhan, “Ben bu yaz ailemin yanındaydım. Bulgaristan’a gittim, kendileri hala orada yaşıyor. Güzel geçti, doya doya aileme kavuştum” diye konuştu.

Gönül Dağı dizisine vedası sorulan oyuncu, “Ben devam etmiyorum, zaten ikinci sezonun sonunda yollarımızı ayırmıştık. Onlar devam ediyor, eminim ki yine çok güzel bir sezon geçirecekler” diyerek arkadaşlarına selam gönderdi.

Gönül Dağı dizisine hüzün çöktü, Gülsim Ali İlhan ise yeni bir heyecan yaşıyor! 9

Gülsim Ali İlhan, yeni sezon için Türk – Pakistan yapımı olması beklenen Selahaddin Eyyubi dizisi için başrol teklifi aldığı ortaya çıkmıştı. Kudüs’te 88 yıl süren Haçlı varlığına son veren komutan olarak bilinen Selahaddin Eyyubi’nin hayatının hikayesinin anlatılacağı dizinin heyecanını yaşayan Gülsim Ali İlhan, başrolde İlhan Şen ile birlikte yer alacak.

Diziden teklif aldığını doğrulayan oyuncu, “Çok güzel bir proje, çok özel bir proje. Türkiye’de daha önce yapılmamış bir iş. Senaryosu geldi bize de. Görüştük, fakat şu anda yüzde yüz anlaştık demek istemiyorum. Ama beni çok heyecanlandırdı. İlhan (Şen) ile de tanıştık. Çok güzel bir enerjisi var, çok samimi” şeklinde konuştu.

İlhan Şen’in de kendisi gibi Bulgaristan’da doğup büyüdüğünü anlatan Gülsim Ali İlhan, 30 bölüm olması beklenen projenin kendisini çok heyecanlandırdığını ifade etti.