Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Furkan Palalı’nın hayranlarına yeni bir sürprizi var!

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Furkan Palalı’nın hayranlarına yeni bir sürprizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında final yapan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin üçüncü ve dördüncü sezonunda yer alan Furkan Palalı, canlandırdığı Fikret Fekeli karakteri ile yeteneklerini ortaya koydu. Dizinin en önemli isimlerinden birisi haline gelen oyuncu, yurt dışı satışlarının da iyi olması sonucunda popülerliğini dünyanın birçok ülkesine yaymayı başardı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde iki sezondur yoğun bir çalışma temposunun içinde olan oyuncu, çekimlerin tamamlanmasının ardından Haziran ayı itibariyle dinlenmeye başlamıştı. Bu dinlenme sürecinin kendisi için çok iyi olduğunu belirten Furkan Palalı, hayranlarına yeni bir sürprizinin daha olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, “Yoğun bir sezon geçirmiştim. Şehir dışı olduğu zaman zor oluyor. Ama işin cilvelerinden bir tanesi de o. Biraz dinlendim. Bir dijital platforma sinema filmi çektim. Sürpriz olsun, onunla ilgili çok bilgi vermiyorum. Hangi platforma olduğunu da yapımcı açıklasın” diye konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra Furkan Palalı'nın hayranlarına yeni bir sürprizi var! 59

Furkan Palalı’nın yeni projesinin türü de merak konusu oldu. Oyuncu, bir önceki dizisi Benim Tatlı Yalanım’da olduğu gibi yine romantik komedi hikayesiyle geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde iki sezon ağır bir dram rolünü başarıyla canlandıran Furkan Palalı, böylelikle 2 yılın ardından yeniden romantik komedilere dönüş yapmış oldu.

Filmin yayın tarihi konusunda net bir bilgi vermeyen oyuncu, 2023 yılında yayınlanma ihtimalinden bahsetti. Oyuncu, sıcak ve samimi bir film olduğunu ve dram unsurlarını barındırmayan, keyifli bir romantik komedi filmi yaptığını sözlerine ekledi.