Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisine yeni katıldı hemen kendini sevdirdi!

Gönül Dağı dizisine yeni katıldı hemen kendini sevdirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin her bölümü büyük bir keyifle izleniyor. Reytingleriyle de bu sezonun en iyi yapımı olarak öne çıkan dizi için sosyal medyada çok olumlu yorumlar var.

Diziye son katılan isimlerden birisi ise Serkan Kuru oldu. İkinci sezonda Doktor Kenan karakteri ile izlemekte olduğumuz oyuncu, kısa sürede ekibe adapte oldu.

Gönül Dağı’nın kamera arkasına yansıyan görüntülerde Serkan Kuru’nun ekip arkadaşları ile sıcak bir dostluk kurduğu görüntülere yansıdı.

Gönül Dağı dizisine yeni katıldı hemen kendini sevdirdi! 7

Ünlü oyuncu, yıllar sonra ailesine kavuşan bir karaktere hayat veriyor ve dizinin hayranları da onu çok sevdi. Serkan Kuru’nun başarılı performansı ile birlikte Kenan karakteri dizinin yükselen yıldızlarından birisi oldu.

Gönül Dağı dizisinde Kenan karakterinin bu kadar çok dikkat çekmesi ve izleyicilerin de yoğun ilgi göstermesi pek de beklenmeyen bir durumdu. Serkan Kuru kendisine verilen fırsatı iyi değerlendirdi ve başarılı oyunculuk performansı ile izleyicilerin gözüne girdi.

Ünlü oyuncu hakkında sosyal medyada artık daha çok paylaşım yapılıyor ve Gönül Dağı dizisinin gündemde yer alan isimlerinden biri olmaya başlıyor.

Doğduğunda ailesinden koparılan ve evlatlık verilen Doktor Kenan’ın hikayesi izleyicileri bir hayli duygulandırdı. Bu nedenle de karakterin ikinci sezonda en dikkat çeken karakterlerden birisi olduğunu söyleyebiliriz.